Silikoni rannekkeet

Osta silikoni-rannekkeet logolla ja tekstillä.

Kumirannekkeet tehokkaaseen kauppaan.

Vertaa laatua ja hintaa, olemme paras ja halvin.

Arvostelut: 0,00 0 1 2 3 4 perustuen 0 arvostelut.

Silikoni-rannekkeet

Silikoni-rannekkeet, joita kutsutaan myös kumirannekeiksi, ovat älykkäitä, käytännöllisiä ja pysyvät paikallaan.

Etsitkö luotettavaa silikonirannekkeiden ja kumirannekkeiden toimittajaa? Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun oikeaan hintaan.

Historia

Ensimmäiset silikoni-rannekkeet ilmestyivät vuonna 2004 Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa. Se oli eniten yhteydessä varainhankintaan ja hyväntekeväisyyteen, että niitä käytettiin. Silikoni-rannekkeiden suosio oli todella voimakas ja se on "Elävä vahva" keltainen silikoni-rannekoru, joka syntyi pyöräilijäpyöräilijän Lance Armstrongin takia. Armstrong supistui kivesten syöpään vuonna 1996, mutta onnistui voittamaan taudin ja palasi voimakkaasti polkupyöräilyyn. Sitten hän perusti Armstrongin säätiön vuonna 1997 tukemaan syöpätutkimusta, joka nimettiin uudelleen Livestrongiksi. Armstrongin säätiö ja pääsponsori Nike yhdistivät voimansa suunnitellakseen tunnetun keltaisen Livestrong-silikonirannekkeen. 6 miljoonaa ranneketta valmistettiin aluksi ja myytiin hyvin lyhyessä ajassa. Ylijäämätulot menivät Armstrongin säätiölle syöpätutkimuksen tukemiseksi. Vuosien kuluttua kävi ilmi, että Lance Armstrong käytti kiellettyjä huumeita osallistumalla pyöräilykilpailuihin ja poistettiin hänen nimikkeistään. Mennessä kun Armstrongin skandaali puhkesi, silikonirannekkeet eivät liittyneet niin paljon Armstrongiin eivätkä menettäneet suosiotaan skandaalin vuoksi.

Silikoni-rannekkeiden sovellukset

Silikoni-rannekkeita käytetään edelleen hyväntekeväisyyteen säätiöiden ja järjestöjen toimesta. Kun käytät ranteessa olevia silikoni-rannekkeita, projisoidaan selkeä viesti siitä, mitä kannatat tai seisot. Näitä rannekkeita käytetään myös laajasti mainontaan. Yritykset ja muut organisaatiot käyttävät sitä lahjaksi. Koristeina ja muotikoruina käytetään myös erikoismuotoisia rannekkeita, kuten punottuja silikonirannekkeita.

Tuotanto ja materiaalit

Silikoni-rannekkeet on valmistettu 100% lateksitonta kumia ja testattu turvallisesti allergisia reaktioita vastaan. Materiaali on pehmeä, joustava ja erittäin mukava käyttää. Silikoni raaka-muodossa on läpinäkyvä. Raaka-silikoniin voidaan lisätä väriaineita erilaisten pohjasävyjen aikaansaamiseksi rannekeille. Muita suosittuja lisäaineita raaka-silikoniin ovat kiiltävät hiutaleet eri kokoisina ja ”pimeässä”. Marmoria ja segmentoituja väritehosteita saavutetaan sekoittamalla yksi tai useampi väri tuotantoprosessin aikana.

Rannekeissa olevat upotetut (upotetut) alueet voidaan täyttää pehmeillä emali-väreillä, jotka ovat myös joustavia, jolloin rannekkeet voivat venyttää aiheuttamatta täytettyjä värejä halkeamatta. Rannekkeiden kohokuvioidut (kohotetut) alueet voivat olla väritulostettuja käyttämällä erityistä kalvoa.

Vaurioituneet silikoni-rannekkeet

Tässä ryhmässä suosituimmat ovat silikoniset rannekkeet. Valmistuksessa käytetään värillistä raakaa silikonia. Muotit valmistetaan tarjotun teoksen mukaan (tekstit ja logot) ja lämmitetty silikoniseos pakotetaan muottiin. Seuraavassa vaiheessa muotin silikonia jäähdytetään ja kun se on tarpeeksi kovaa, se vapautuu muotista.

Logo / teksti on upotettu tyypillisesti puoliksi rannekkeiden paksuusmittaan tai kohoaa rannekkeiden pinnan yläpuolelle kohokuvioituina.

Painetut silikonirannekkeet

Painetut silikonirannekkeet on jaettu kahteen ryhmään. Silkkipainettuja ja offsetpainettuja, molempia käytetään tulostettaessa tyhjiin silikoni-rannekkeisiin.

Silkkipainatus on halvin tapa muokata tyhjiä silikoni-rannekkeita logolla tai tekstillä. Tyypillisesti rannekkeisiin voidaan tulostaa yksi tai kaksi väriä. Kun tarvitaan enemmän kuin kaksi tulostusväriä, käytetään offset-tulostusta, jossa rannekkeisiin voidaan tulostaa täysiä värikuvia.

Tulostettu tai kirjattu väri täytetty?

Useimmissa tapauksissa suosittelemme rannekkeiden räätälöintiä kohokuvioimalla ja sitten rannekkeiden väritäytöllä. Väri täyte on kestävämpi ja näyttää paljon paremmin rannekkeista kuin tulostus. Painetun ja deburroidun värin välinen hintaero ei ole niin suuri, joka voi olla houkutteleva tekijä valittujen värien täyttämiseksi.

Silikoni-rannekkeiden koot ja muodot

Vaikka on mahdollista valmistaa silikoni-rannekkeita, joissa on säädettävät koot (kellonauhoina), tämä vaihtoehto ei ole niin suosittu. Kun kyseessä on silikoni-rannekkeet, kiinteän koon rannekkeilla on suurempi kysyntä. Tuotannossa käytetään tavallisia perusmuotteja, jotka mahdollistavat muutaman erilaisen vakiokoon, kuten erittäin suuret, aikuiset, nuoret, lapset ja vauvat.

Silikoni-rannekkeet voidaan valmistaa lähes mihin tahansa muotoon, se on vain kustannusten kysymys. Silikoni-rannekkeiden erikoismuodot edellyttävät erityistä perusmuottia. Punottu, siksakoitu, jatkuu pisteitä ja kellon muoto ovat valinnaisia, vain muutamia.

Suunnittele oma silikoni-rannekkeet verkossa

Jos tarvitset silikonirannekkeita, jotka on kaiverrettu värillisinä tai ilman, sinulla on mahdollisuus käyttää kehittynyttä online-suunnittelijaamme, jossa voit suunnitella rannekkeen suoraan verkkosivuillamme. Tämä on helppo, kätevä ja hallittava tapa mukauttaa omaa tuotetta. Voit valita fonttityyppejä, kokoja, värejä, logoja, sijainteja jne.

Lisävaihtoehtoja

Kun rannekkeissa tarvitaan vaihtelevia tietoja, kuten henkilökohtaisia nimiä, numerointia, ryhmiä jne., Käytetään laserkaiverrusta. Prosessi alkaa tallentamalla tyhjiä rannerenkaita. Kaiverruksen syvyyttä säätää lasersäteen voimakkuus. Laser-kaivertaja ohjaa tietokoneohjelma, joka voi käsitellä tietoja laskentataulukosta (tai luettelosta).

Silikoni-rannekkeiden RFID-sovellukset ovat yhä suositumpia. Rannekkeisiin on upotettu RFID-siru ja RFID-sirut voidaan helposti kuljettaa ja skannata sijoittamalla ranne skannerin lähelle. Silikonikerros tarjoaa hyvän suojan RFID-sirulle.

Silikoni-rannekkeet voidaan helposti muuntaa avaimen ripustimiksi metallikiinnikkeellä ja halkaistulla renkaalla. Rannekoruille on asennettu jaettu ruostumaton teräsrengas ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliranneke painetaan rannekkeisiin, jotta rengas säilyy yhtenäisenä. Nämä silikoni-avaimenperät ovat suosittuja uintitutkimuksissa ja muissa paikoissa, joissa avaimet tulisi käyttää ranteessa.

Toimitusaika ja kauttakulku

Kanta-rannekkeet toimitetaan yleensä samana arkipäivänä, kun ne tilataan. Räätälöidyn silikonirannekkeen valmistusaika on noin 18 päivää ja joillakin erikoisrannekkeilla tuotannon aika on enintään 24 päivää.

Toimitamme kaikkialla Suomessa. Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Porti, Kuopio, Vaasa, Joensuu, Lappeenranta, Kotka jne. Suomen syrjäisillä on saatavilla kestää ylimääräisiä päiviä tai kahta.