Rannekkeet

Osta laadukkaita rannekkeja markkinoiden parhaisiin hintoihin.

Olemme ranteiden asiantuntijoita.

Turvallisuus rannekkeet tapahtumille

Monien tapahtumien kannalta on tärkeää pystyä hallitsemaan kenen sallitaan päästä ja mitä tapahtumien alueita on avoin tai rajoitettu tietylle henkilölle. Tämä toiminto saavutetaan tehokkaasti käyttämällä pääsynhallinta-rannekkeita. Lisää väkijoukkojen valvontaa useilla eri väreillä olevilla rannekkeilla. Niitä voidaan edelleen räätälöidä painamalla tekstiäsi ja logoasi eri tavoin.
 Turvaketjuja käytetään tehokkaina tunnistekalusteina ja useiden tapahtumien käyttöön. Ne ovat erinomainen tapa estää luvaton pääsy sinulle festivaaliin tai tapahtumaan ja myös varmistaa, että vieraasi voivat päästä vain alueelle tai alueille, joille he ovat oikeutettuja.
 Toimitamme Tyvek-paperi-rannekkeita, kangaskäsineitä, muovi- ja silikoni-rannekkeita, jotka sopivat tapahtumallesi tarjoamaan helppokäyttöisen pääsyn valvonnan missä tahansa Britanniassa ja Irlannissa.

Pääsy ja sisäänpääsy rannekkeet Access Control

Rannekorut on vaikea siirtää henkilöstä toiseen ja tehdä rannekkeista "henkilökohtainen lippu". Henkilö voi tulla sisään ja ulos tapahtumasta näyttämällä tai vilkkumalla ranneke henkilöille (tai koneelle), joka vastaa sisäänpääsyn valvonnasta.
 Sisäänkäynnin rannekkeet voidaan jakaa eri väreihin, jolloin pääsy vain tiettyihin alueisiin rannekkeen värin mukaan.
 RFID-merkintä rannekkeet ovat yhä suosittuja pääsynhallinnassa. Skanneri voidaan hajottaa tapahtuman alueella, joka mahdollistaa automaattisen sisääntulon valvonnan ja tietojen keräämisen.

Osta online-paperiset rannekkeet, kangas (tekstiili), muovi- ja silikoni-RFID-rannekkeet käyttöoikeuksien hallintaan

Kaikki tietoturva-rannekkeet ovat korkealaatuisia ja kirkkaita värejä erittäin hyvillä hinnoilla. Taustalla 25 vuoden kokemuksella. Joten, mitä sinä odotat? Tilaa nyt ja näe ero. Olemme varmoja siitä, että tulet olemaan ilahduttavaa rahan saamasta laadusta.
 Toimitamme tilauksesi Aarhusista Tanskassa ja kaikki tilauksesi lähetetään 24 tunnin kuluessa varastossa oleville tuotteille.

Toimitamme kaikkialla Suomessa. Lähtöaika on yleensä noin 2 päivää, jos toimitusosoite on pääkaupunkiseudulla tai ei kaukana suomen suurimmista kaupungeista kuten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Porti, Kuopio, Vaasa, Joensuu, Lappeenranta, Kotka jne. Suomen syrjäisillä alueilla saattaa kestää ylimääräisiä päiviä tai kahta.