JMband

 

Perustettu: 1993 Tanska. Vuonna 2018 muutti nimensä J & Maya > JMband.

Visiomme: on tullut innovatiivinen suunnannäyttäjä "merkinnän ja pääsynvalvonnan" sektorilla.

Meidän asenne: on täyttää ja ylittää asiakkaidemme odotukset rakentamalla luottamusta, tarjota laadukkaita tavaroita, tarjoamalla alhaisia hintoja ja ylläpitää korkeatasoista palvelua ja ystävällistä asennetta. "Pienet asiakkaat" ovat aivan yhtä tärkeitä kuin meidän "suurten asiakkaiden".

Painokoneet ja tuotteet: Meillä on oma painokone tulostamisesta Tyvek ® paperi-, muovi-ja tekstiiliteollisuudessa rannekkeet sekä ainutlaatuista Online suunnittelu. Teemme muutamia täydentäviä tuotteita, kuten UV-musteet pääsynohjauksen (omaa tuotantoa), liput, tokens, kaulanauha kaula bändejä, tunnisteet, laastarit ja enemmän.

Etiikka: Olemme hyvin tietoisia siitä, alkuperästä ja raaka-aineiden käytämme. Pyritään käymään toimittajia ja tarkkailla työoloja. Teemme kovasti löytää vaihtoehtoisia toimittajia, kun vaatimustaso eivät täyty.

Ympäristö: pyrimme minimoimaan vahingot ympäristölle lisäämällä monet Ecco ystävällisiä vaihtoehtoisia tuotteita. Yritämme niin paljon kuin voimme käyttää Ecco ystävällinen musteita tulostuksen aikana, uudelleenkäyttö pakkausmateriaalit saamme meidän toimittajien ja käyttää auringon energiaa niin paljon kuin voimme ja kuivumista.

Charity: Vuosien ajan olemme tukeneet monia hyväntekeväisyys tapahtumia rannekkeita. Olemme nyt päättäneet rajoittaa tukemme voittoa-tapahtumiin liittyvät varainhankinnan taistelevat tauteja, tukevat järjestöt haitta ihmisiä, tukevat järjestöt lasten kärsimystä ja tapahtumia, jotka on tekemistä luonnonkatastrofeihin. Kaikki muita tapahtumia emme yleensä eivät tue.

Historia JMband aloitti tekemisissä Velcro ® Strips tekstin ja logon voi liittää hattuja tai voidaan käyttää rannekkeita. Kun asiakas on pyytänyt meitä tuottamaan tekstiili rannekkeita ottamista ohjaus tapahtumaa, huomasimme "maailma valvonta rannekkeet" ja päätti erikoistua merkinnän & pääsynohjaustoiminto.

Euroopan alv-numero: DK41840943

Kaupankäynti tila: tukku-verkkokauppa