Yksityisyyden suoja

 

Yleinen
Me välitämme tarjota sinulle työkaluja ja tietoa hallita ja suojata yksityisyyttäsi. Olemme kehittäneet tämän yksityisyyden suoja kertoa teille, mitä tietoja tällä sivustolla kerätään, jotka voivat saada nämä tiedot, mitä voimme tehdä tietoa, ja kuinka kauan jatkamme sitä. Vaikka olemme tehneet kaikkemme teemme tästä politiikasta mahdollisimman selkeitä, jos sinulla on kysyttävää siitä, ota rohkeasti yhteyttä meihin.


Tietosi
Emme anna mitään tietoja annat sivustostamme kolmansille osapuolille paitsi noudattaen pyynnön poliisiin. Missään tapauksessa nimesi, sähköpostiosoite, puhelinnumero tai osoite myydä tai luovuteta muille osapuolille. Emme koskaan tahallisesti myydä, vuokrata tai vuokrata joku tai yrityksesi henkilötietoja kolmannelle osapuolelle.

 

Kerättävät tiedot
Henkilökohtaisia tietoja kerätään suoraan yhteyttä lomakkeita vain. Tämä sivusto ei ole tällä hetkellä sovelluksia tai ohjelmia, jotka keräävät tietoja tietokoneesta ilman käyttäjän lupaa. Käyttäjät ovat velvollisia antamaan meille yhteystietosi (esim. nimesi ja sähköpostiosoitteesi) ja demografisia tietoja (esim. postinumero). Tietyt tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi, kerätään jotta tarkistaa henkilöllisyytesi ja käyttöön tietomme. Tiedot kerätään tällä sivustolla pidetään tietomme vain niin kauan kuin on tarpeen säätää pyydettyjä palveluja asiakkaillemme.