Ratkaisut täydelliseen juoksukokemukseen

Kattava bändien, kilpailunumeroiden ja lisävarusteiden valikoima on erityisesti suunniteltu vastaamaan juoksevan maailman tarpeita. Kestävällä ja helposti luettavissa olevilla kilpailulukuillamme voit helposti tunnistaa ja seurata juoksijoita koko kilpailun ajan. Bändimme ja lisävarusteemme varmistavat myös tehokkaan ja saumattoman rekisteröinnin, kulunvalvonnan ja osallistujien tunnistamisen. Olitpa järjestäjä tai osallistuja, tuotteemme auttavat luomaan ammattimaisen ja virtaviivaisen juoksukokemuksen.

Bib Number Wristbands Paper wristbands JM Band UK

Kilpailun ranneke

JM -yhtyeen kilpailunumero rannekkeet tarjoavat useita etuja perinteisiin kilpailunumeroihin verrattuna. Ne ovat mukavia, kestäviä ja vedenkestäviä, mikä tekee niistä sopivia maratoneihin ja juoksutapahtumiin. Niiden selkeästi tulostettujen kilpailunumeroilla on helppo tunnistaa osallistujat ja poistaa turvatappien tarve. Kilpailunumeron rannekkeet voidaan käyttää uudelleen, mikä tekee niistä sekä kustannustehokkaita että ympäristöystävällisiä. Valitsemalla JM Bandin kilpailunumeron rannekkeet, saat käytännön ja ammattimaisen ratkaisun juoksutapahtumiisi.

Osta kilpailunumero rannekkeet täältä
young-men-run

Suunnittele omat kilpailunumerosi

Suunnittele omat kilpailunumerot JM-yhtyeestä antaa sinun lisätä ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen kosketuksen juoksutapahtumiin. Muotoilun mukauttamiseksi ja kuvat, logot ja värit sisällyttämällä voit luoda räätälöityn kokemuksen osallistujille. Suunnittele omat kilpailunumerot on helppo mukauttaa ja tulostaa korkealaatuisesti, mikä varmistaa ammattimaisen ilmeen. Lisäksi voit lisätä yksittäisiä kilpailunumeroita, nimiä tai sirujen numeroita juoksijan tunnistamisen helpottamiseksi. Valitsemalla Design-omat kilpailunumerot, saat joustavan ja henkilökohtaisen ratkaisun, joka tekee juoksutapahtumistasi todella erityisen.

Suunnittele kilpailunumerosi täällä
Running girl

Ylittää maalilinjan turvallisesti

tuotteet, kuten kilpailunumerot ja juoksevat rannekkeet, ovat tärkeitä osallistujien tunnistamiselle. Tarjoamme mahdollisuuden lisätä yksittäisiä kilpailunumeroita, nimiä tai sirujen numeroita, mikä tekee kilpailun aikana helpon tunnistamisen ja seuraamisen.

Suunnittele viimeistelynauha täältä
Girl running

Älä unohda lisävarusteita

Jokaiselle juoksutapahtumalle on ratkaisevan tärkeää hallita kaikkia ylimääräisiä yksityiskohtia, jotka varmistavat, että kilpailu on turvallinen ja hyvin organisoitu kokemus. Turvallisuustappeista ja bändeistä laskuriin ja muihin tarpeisiin - meillä on kaikki mitä tarvitset juoksutapahtuman turvallisen ja onnistuneen.

Löydä käynnissä tapahtumatarvikkeet täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilauksen tekemisessä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne tarjoavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • sports events

  Urheilutapahtumat

  Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti, kiinnittää faneja mahdollisuuden tulostaa joukkueiden nimet tai sponsoroiden logot ja luoda unohtumattoman urheilukokemuksen.

  Lue lisää
 • environmentally-friendly

  Kestävyys

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää