Nauhat erilaisiin tapahtumiin

Osta mukautettuja nauhoja tulostamalla tai ilman, että markkinoilla on parhaimmat hinnat. Olemme asiantuntijoita nauhoissa tulostamalla tai ilman.

Me menestymme tyytyväisiä asiakkaita

JM -yhtye tarjoaa joustavia ratkaisuja kaiken kokoisille tapahtumille ja yrityksille. Alla on joitain niistä, jotka olemme toimittaneet ajan myötä.

Musik huset in aarhus logo
FRIHEDEN LOGO 2
Studenter bolaget 3
Grim festival logo
plantorama logo

Tee tapahtumastasi ainutlaatuinen nauhoillamme

Nauhamme on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten satiinista tai polyesteristä, mikä varmistaa pitkäaikaisen laadun ja mukavuuden. Eri leveyksillä, väreillä ja tulostusvaihtoehdoilla nauhamme voidaan räätälöidä yksilöllisiin tarpeisiin ja brändäyksiin. Olipa kyse seremonioista, tapahtumista tai muista erityistapauksista, nauhamme lisäävät ylimääräisen ripauksen tyylikkyyttä ja persoonallisuutta.

Ainutlaatuiset ilmaisut

JM -kaistan henkilökohtaiset nauhat antavat sinun luoda ainutlaatuisen ilmaisun mihin tahansa tilanteeseen. Olipa kyse juhlallisista tapahtumista, kilpailuista tai seremonioista, nauhamme voidaan räätälöidä haluamallasi tekstillä ja suunnittelulla. Edistyneen online -suunnittelijamme avulla voit kokeilla värejä, fontteja ja logoja luodaksesi täydellisen nauhan, joka vastaa visioasi. Nauhamme ovat korkealaatuisia, helppo kiinnittää, ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Suunnittele omat nauhat verkossa ja lisää ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kosketus tapahtumiin.

pregnant woman runner

Vaikuttava ja henkilökohtainen

Suunnittele omat viitteet ja räätälöi ne tarkalleen mieltymyksiisi ja budjettiin. Online -suunnittelijamme avulla voit kokeilla eri värejä, fontteja ja logoja, jotta voit luoda ainutlaatuisen ilmeen. Kilpailukykyisillä hinnoilla ja korkealla laatuillamme voit saada budjettisi sopivia puitteja vaarantamatta ulkonäköä ja kestävyyttä. Olipa kyse kilpailun, seremonian tai kilpailun maalilinjasta, itse suunnitellut puitteemme ovat täydellinen ratkaisu lisäämään vaikuttavaa ja henkilökohtaista kosketusta. Säästä rahaa ja saa täydellistä hallintaa suunnittelusta JM Band -sovelluksen itse suunnittelemilla puitteilla.

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Sashes with Print - Inquiry Ribbon JM Band UK

Mikä on nauhojen materiaali?

Nauhamme on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten satiinista tai polyesteristä, mikä varmistaa pitkäaikaisen laadun ja mukavuuden käytön aikana.

Voinko saada nauhat eri pituisiin?

Kyllä, nauhamme on saatavana vakiopituuksilla, mutta tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja, joissa nauhat voivat leikata haluttuun pituuteen.

Voinko saada logoja tai tekstiä tulostettuna nauhoille?

Kyllä, tarjoamme logojen, tekstin tai muiden suunnitteluelementtien tulostamisen nauhoihimme. Sen avulla voit mukauttaa niitä tarpeitasi tai brändäysi.

Voinko saada nauhat eri väreillä?

Kyllä, nauhamme ovat monenlaisia ​​värejä. Voit valita värin, joka vastaa parhaiten tapahtumaa tai organisaation teemaa.

 • talented female florist business owner creates

  Kukkakaupat

  Laaja värivalikoima, malleja ja materiaaleja voit luoda kauniita ja ainutlaatuisia seppeleitä ja käärejä, jotka heijastavat kaupan tyyliäsi ja lisäävät ylimääräisen eleganssin ripauksen kukka -asetelmiin.

  Lue lisää
 • girls happy marathon runners

  Maraton ja juoksu

  Lisää ripaus jännitystä ja arvovaltaa räätälöityjen bändien kanssa, jotka erottuvat. Anna voittajille kunniatodistus ja luo ikimuistoinen kokemus kaikille osallistujille.

  Lue lisää
 • teenagers in formal wear posing together 3

  Gaalajuhlat

  Nauhamme kanssa gaalajuhlasi on unohtumaton tapahtuma, joka on täynnä tyyliä ja viehätysvoimaa. Mukauta nauhat omilla luovilla ideoilla ja luo henkilökohtainen kosketus, jonka kaikki vieraat muistavat.

  Lue lisää