kilpailunumero bibs

Osta korkealaatuisia kilpailu- ja juoksumääriä markkinoiden parhailla hinnoilla. Olemme asiantuntijoita rodun ruokalappujen ja juoksunumeroissa. Vertaa laatua ja hintaa; Olemme parhaat ja edullisimmat.

menestymme tyytyväisten asiakkaiden kanssa.

JM -yhtye tarjoaa joustavia ratkaisuja kaiken kokoisille tapahtumille ja yrityksille. Alla on joitain niistä, jotka olemme toimineet ajan myötä.

Musik huset in aarhus logo
FRIHEDEN LOGO 1
Studenter bolaget
Grim festival logo
plantorama logo

Tee tapahtuman ammattilainen kilpailupaikkamme kanssa.

Kilpailumme on räätälöity vastaamaan erilaisia ​​tarpeita ja tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia. Niitä on helppo lukea, vedenkestävää ja kestävät haastavat sääolosuhteet, mikä tekee niistä ihanteellisia ulkotapahtumiin. Kilpailun avulla voit tarjota osallistujille tarvittavan näkyvyyden ja turvallisuuden samalla kun parannat tapahtuman tuotemerkkiä ja ammattitaitoa.

marathon athletes

Suuri näkyvyys ja luettavuus.

JM -yhtyeen kilparaput on suunniteltu näkyvyyden mielessä. Suuri kirjasinkoko ja korkea kontrasti helpottavat sekä järjestäjien että katsojien lukemista numeroita etäältä, mikä helpottaa osallistujien tunnistamista ja tapahtuman seuraamista.

diverse group of people running

Kestävyys ja vedenkestävyys.

JM Band -kilpailun raput on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien Microtex, joka on vedenkestävä. Tämä tarkoittaa, että rodun ruokalappu kestävät kaikki sääolosuhteet ja pysyvät ennallaan ja luettavissa, jopa silloin, kun osallistujat altistuvat sateelle, hikille tai mudalle.

Kilpailun sovellukset

Kilpailujen, pyöräilykilpailujen, Ironmanin, suuntautumisen, hiihdon ja tanssimisen kannalta rodun ruokalappuja käytetään osallistujien merkitsemiseen, koska on välttämätöntä nähdä kuka on osallistuja, ja jokaisella on oltava oma ainutlaatuinen numero kaikkialla kilpailu tai tapahtuma. Tällä tavalla voit erottaa osallistujat.

Rodun bib -materiaalit

Race-ruokalappu on valmistettu microtex-synteettisestä paperista, joka on vedenkestävä. Ne kestävät kaikenlaisia ​​säätä ja niillä on hyvä kestävyys. Jos tarvitset niitä maastopyörätapahtumaan ja tiedämme, että maastopyöräilijät voivat peittää mudan päästä varpaisiin, älä epäröi, koska ne kestävät likaa ja mutaa.

Kilpailutarvikkeet

Kilpailun kiinnittämiseksi henkilöön käytetään turvatappeja, jotka usein käytetään vaatteiden kiinnittämiseen, tai erityistä vyötä voidaan käyttää rodun ruokalaukkujen kiinnittämiseen, joita voidaan käyttää ylävartalon yli. Nämä tuotteet ovat saatavilla myös verkkokaupassa.

Suunnittele kilparaput verkossa

Edistynyt online -suunnittelijamme on helppoa ja helppoa suunnitella omien kilparapujen logot logoilla ja tekstillä kotoa suoraan näytölle. Näyttöön näet, miltä tuote näyttää, kun lisäät tekstiä ja logoja ja kokeilet, mikä fontti, väri ja koko mielestäsi sopivat. Kun olet näyttänyt haluamallasi tavalla, tilaa vain lopputuote. Räätälöityjen kisojen ruokalaukkujen tuotantoaika on yleensä vain yksi päivä. Helppo ja salama nopeasti.

Tulostaminen kilpailutiloihin

Kilpailun rappeissa tarjoamme monipuolisen lähestymistavan tulostukseen, joka voi vastata kaikkiin tarpeisiisi. Kilpailuhuoneen tulostaminen on saatavana monenlaisissa värisissä, mukaan lukien värilliset ja mustavalkoiset. Lisätoimintojen lisäämiseksi rodun ruokalappuihin voimme sisällyttää niihin yksittäiset viivakoodit ja QR -koodit. Tämä tarjoaa ylimääräisen vuorovaikutuksen ja seurannan osallistujille.

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Finish Line Ribbon with Print Ribbon JM Band UK

Mistä materiaalista on rodun ruokalappu?

Kilpailumme on valmistettu ohuesta ja kestävästä microtex-synteettisestä paperista, joka on vedenkestävä.

Ovatko kilpailutapahtumiin sopivat kilpailut?

ehdottomasti! Ne kestävät kaikenlaisia ​​säätä ja niillä on hyvä kestävyys. Jos tarvitset niitä maastopyörätapahtumaan ja tiedämme, että maastopyöräilijät voivat peittää mudan päästä varpaisiin, älä epäröi, koska ne kestävät likaa ja mutaa.

Voidaanko kilparapuja räätälöidä logomme tai suunnittelumme kanssa?

Kyllä, tarjoamme rodun rodun räätälöintiä omalla logolla, väreillä ja suunnittelullasi parantaaksesi tapahtuman tuotemerkkiä.

Kuinka kauan räätälöityjen rodun ruokalappujen tuotantoaika on?

Räätälöityjen kilparapujen tuotantoaika omalla tekstillä ja logolla on yleensä vain yksi päivä. Helppo ja salama nopeasti.

 • Girl running

  maratonit ja juokseminen

  Luo virheetön juoksukokemus JM Bandin maratonien ja juoksutapahtumien tuotteista Race Bibs -laitteista lisävarusteisiin, jotka varmistavat saumattoman ja ammatillisen toteutuksen.

  Lue lisää
 • sports events

  urheilutapahtumat

  Varminauhojen avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti, kiinnittää faneja mahdollisuuden tulostaa joukkueiden nimet tai sponsoroiden logot ja luoda unohtumattoman urheilukokemuksen.

  Lue lisää
 • amusements

  huvipuistot

  Kestävä käsivarsinauhamme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistamalla saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää