Tulostamisratkaisut ja tarvikkeet

Tutustu laajaan tulostimeen ja lisävarusteisiin.

Me menestymme tyytyväisiä asiakkaita

JM -yhtye tarjoaa joustavia ratkaisuja kaiken kokoisille tapahtumille ja yrityksille. Alla on joitain niistä, jotka olemme toimittaneet ajan myötä.

Musik huset in aarhus logo
Tivoli friheden logo aarhus
Studenter bolaget 2
Grim festival logo
plantorama logo

Laatu, räätälöinti ja luotettavuus

Tulostimemme varmistavat korkealaatuiset mukautetut tulosteet nopeudella ja luotettavuudella. Voit mukauttaa nauhoja ja tarroja omalla logollasi ja suunnittelussa parantaaksesi tuotemerkkiäsi. Tuotteemme ovat kestäviä ja vettä kestäviä, takaavat selkeät ja luettavissa olevat tulosteet kaikissa olosuhteissa. JM -yhtyeen avulla voit optimoida tapahtuman tulostamisen ja luoda saumattoman kokemuksen sekä järjestäjille että osallistujille.

print background

Tehokkuus ja nopeus

JM Bandsin tulostimien kanssa voit saavuttaa korkean tehokkuuden ja säästää arvokasta aikaa tapahtumasi. Tulostimet on suunniteltu nopeaan tulostukseen, jolloin voit tuottaa suuren määrän nauhoja ja tarroja lyhyessä ajassa. Tarvitsetko nopeaa tunnistamista tai nopeaa tuotemerkkiä, JM Bands -tulostimet toimittavat luotettavan ja välittömän tulostuksen, jolloin voit keskittyä tapahtuman tekemiseen unohtumattoman.

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

JMB4+ Thermal Printer Accessories JM Band UK

Mikä on JM -nauhojen ja tarrojen kestävyys?

JM-nauhat nauhat ja tarrat on suunniteltu kestäväksi ja pitkäaikaiseksi, varmistaen, että tulosteesi pysyvät selkeinä ja luettavissa pitkään.

Mitä hyötyä JM Bands -tulostimien käytöstä on?

;

Voivatko JM -nauhat nauhat ja tarrat kestävät vettä ja kosteutta?

Kyllä, JM-nauhat nauhat ja tarrat on suunniteltu vedenkestäväksi ja kestävät kosteutta, varmistaen, että tulosteet pysyvät ehjinä jopa haitallisissa olosuhteissa.

Kuinka kauan nauhojen ja tarrojen tulostaminen JM Bands -tulostimien kanssa?

Tulostamisaika riippuu useista tekijöistä, kuten resoluutio, määrä ja monimutkaisuus. JM Bands -tulostimet tunnetaan kuitenkin nopeasta tulostusnopeudestaan, säästää aikaa ja lisää tehokkuutta.

 • concert 2023

  Festivaali ja konsertti

  JM -yhtyeen tuotteita voidaan käyttää rannekkeiden tulostamiseen, joissa on ainutlaatuisia malleja ja turvallisuusmekanismeja pääsynhallintaan musiikkikonserteissa ja festivaaleissa.

  Lue lisää
 • sports events

  Urheilutapahtumat

  JM -nauhojen nauhoja ja tarroja voidaan käyttää osallistujien tunnistamiseen, merkinnän aloitus- ja maalilinjoihin ja tuotemerkkien mainostamiseen urheilutapahtumissa.

  Lue lisää
 • large audience

  Konferenssit ja messut

  JM -yhtyeen tuotteet voivat auttaa luomaan ammatillisen ilmapiirin konferensseissa ja messuissa tulostamalla nimitunnisteita ja tunnistusbändejä osallistujille ja henkilökunnalle.

  Lue lisää