Kestävät ja mukavat tuotteet urheilutapahtumiin

Tuotteemme on suunniteltu kestäväksi ja mukavaksi, joten ne sopivat pidempiin urheilutapahtumiin, kuten jalkapallo -otteluihin. Ne ovat vedenpitäviä, varmistaen, että ne kestävät elementtejä ja säilyttävät laadun ja luettavuuden kaikissa sääolosuhteissa. Käytännön käytön lisäksi tuotteitamme voidaan räätälöidä myös brändäys- ja klubilogoilla, jotka tarjoavat ylimääräisen mahdollisuuden vahvistaa klubin identiteettiä ja kiinnostaa faneja.

Olympic stadium

Napsauta Laskurit suurista ja pienistä urheilutapahtumista

Laske tarkasti ja tehokkaasti missä tahansa urheilutapahtumassa luotettavien napsautuslaskurien kanssa. Olipa kyseessä merkittävä stadionitapahtuma tai pienempi urheilun kokoontuminen, laskurimme tarjoavat sinulle tarkkoja tuloksia ja vaivatonta ratkaisua osallistujien rekisteröintiin. Tee laskentaprosessista helppoa ja tehokasta, jolloin voit keskittyä täydellisen urheilukokemuksen luomiseen kaikille.

Ostaa täältä
Admission Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Green

Vihreät sisäänpääsyliput rullaa 1000 x 1

Ruoka, sisäänkäynti, juomat tai jotain muuta - voimme auttaa lippuissasi, tarvitsevatko ne tulostamista tai kuvakkeita vai haluatko suunnitella oman. Laajan valikoimallamme ja vuosien kokemuksellamme olemme valmiita tukemaan sinua.

Katso valintamme
wristbands for sports events

Helppo pääsy RFID -rannekkeilla

Koe vallankumouksellinen kulunvalvonta ja vieraskokemus JMBANDS RFID -rannekkeista huvipuistoihin. Edistynyt RFID -tekniikka tarjoaa nopean, turvallisen ja saumattoman pääsyn nähtävyyksiin ja tiloihin. RFID -rannekkeidemme avulla vieraat voivat helposti skannata rannekkeensa sisäänkäynnillä, poistaen lippujen tai käteisvarojen tarpeen.

Katso kaikki RFID -vaihtoehdot
Lanyards multi color with id card holder

Seuraa kaikkia osallistujia kortinhaltijoilla ja kaulanauhoilla

Jos haluat seurata henkilöstöäsi tapahtumien aikana, luoda uusia ideoita tavaroita varten tai järjestää VIP -vieraita, kadureiden valikoima ja ID -kortinhaltijat voivat olla avuksi. Voit ostaa kiinteän värisen kadunan ilman tulosta tai lisätä omaa mallia.

Ostaa täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne tarjoavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää
 • girls happy marathon runners

  Maratonit ja juokseminen

  Luo virheetön juoksukokemus JMBANDin maratonien ja juoksutapahtumien tuotteista - kilpailutiloista lisävarusteisiin, jotka varmistavat saumattoman ja ammatillisen suorituksen.

  Lue lisää