Täytä ylennys- ja messukokemuksesi

jmbandin mainostamista ja messujen ohjelmia antavat sinulle mahdollisuuden luoda ammattimainen ja kiinnostava esitys yrityksestäsi tai tapahtumasta. Ne auttavat parantamaan tuotemerkkiä, varmistamaan pääsynhallinnan ja luomaan ikimuistoisen kokemuksen potentiaalisille asiakkaillesi.

Bib Number Wristbands Paper wristbands JM Band UK

Kilpailun ranneke

JM Band-kilpailun rannekkeet tarjoavat useita etuja perinteisiin kilpailunumeroihin verrattuna. Ne ovat mukavia, kestäviä ja vedenpitäviä, joten ne sopivat maratoniin ja kilpatapahtumiin. Niiden selkeästi tulostettujen kilpailunumeroilla on helppo tunnistaa osallistujat ja poistaa turvatappien tarve. Kilpailunumeron rannekkeet voidaan käyttää uudelleen, mikä tekee niistä sekä taloudellisia että ympäristöystävällisiä. Valitsemalla JMBAND: n kilpailunumeron rannekkeet, saat käytännön ja ammatillisen ratkaisun kilpatapahtumiisi.

Osta nyt
Bib Numbers with Print Race number JM Band UK

Suunnittele omat kilpailunumerosi

Suunnittele omat kilpailunumerot JMBAND: lta lisää ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen kosketuksen kilpatapahtumiin. Muotoilun mukauttamiseksi ja kuvat, logot ja värit sisällyttämällä voit luoda räätälöityn kokemuksen osallistujille. Suunnittele omat kilpailunumerot on helppo mukauttaa ja tulostaa korkealaatuisesti, mikä varmistaa ammattimaisen ilmeen. Lisäksi voit lisätä yksittäisiä kilpailunumeroita, nimiä tai sirujen numeroita juoksijoiden tunnistamisen helpottamiseksi. Valitsemalla Design-omat kilpailunumerot saat joustavan ja henkilökohtaisen ratkaisun, joka tekee kilpatapahtumistasi todella erityisen.

Suunnittelu täällä
cinematic image of a conference

Tehokas tuotemerkki

Tuotteitamme, kuten rannekkeita, kaulanauhoja, tarroja ja henkilökortteja, voidaan käyttää tuotemerkin mainostamiseen ja vahvistamiseen messujen ja tarjousten aikana. Voit mukauttaa niitä yrityksen logolla, iskulauseella tai viestillä, luoda näkyvyyttä ja tunnustusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

business-guests-standing-in-line

Helppo tunnistaminen

Käyttämällä tuotteitamme, kuten ID -kortteja tai kaulanauhoja, voit tunnistaa henkilöstösi helposti ja tarjota näkyvyyttä messujen ja tarjousten aikana. Vierailijoiden on helpompaa lähestyä oikeaa henkilöstöä ja luo jäsennellemmän ja ammattimaisen ilmapiirin.

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne luovat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • sports events

  Urheilutapahtumat

  Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti, varmistaa fanien sitoutumisen mahdollisuuteen tulostaa joukkueiden nimiä tai sponsoroi logoja ja luoda unohtumattoman urheilukokemuksen.

  Lue lisää
 • environmentally-friendly

  Kestävyys

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää