Paperi rannekkeet suunnitella verkossa
  • Paperi rannekkeet suunnitella verkossa

arrow down Hinnat, lisätietoja, tilaus

Videos

printPrint Pris garanti
0 1 2 3 4
3,00/5 - 1 arvostelu

  Kirjoita arvostelu Katso arvosteluita Katso arvosteluita

Paperin rannekkeet tulostus Suunnittele itse

Tuote nro: JM2010
0,11 € sis AVL

Mukautetut paperi-rannekkeet tekstilläja logolla Suomessa - Pikatoimitus Ekspres levering

Design personalized paper wristbands Online säästää aikaa ja kustannuksia.

Osta Halvat, yksilölliset painetut paperi-rannekkeet markkinoiden parhaalla hinnalla ja laadulla. Ei vähimmäisjärjestystä.

Mukautettujen tyvek-rannekkeiden lisäksi voit tilata myös Värillisiä paperirannekkeita aper useissa silmiinpistävissä väreissä

Materiaali: Tyvek®-polyeteeni (synteettinen muovipaperi).
Muoto: 10 ranneketta.
Ei vähimmäisjärjestystä.
Maksuton peräkkäinen numerointi.
Tuotantoaika: 1 päivä *.
Tulostusväri: musta.
Paperin festivaalin rannekkeet.

Muut tuotteet -painike Katso muut paperirannekkeet   

nuoli alas Hinnat, lisätietoja, tilaus

Määräalennus

Määrä Alennus Säästät
3000 14% Jopa 46,20 € alennusta
4000 25% Jopa 110,00 € alennusta
5000 43% Jopa 236,50 € alennusta
10000 52% Jopa 572,00 € alennusta
Määrä

Lisätietoj

* Valmistusaika: 1 päivä enintään 20.000 ranneketta (kyllä olemme erittäin nopeita). Saat suurempia tilauksia ottamalla yhteyttä meihin.

Paperin rannekkeiden tekniset tiedot logolla ja tekstillä

Koko: leveys - 19mm (¾ "); pituus - 255mm (10")

Max. tulostusalue: 150mm x 15mm

Materiaali: Tyvek®-polyeteeni (synteettinen muovipaperi).

Logo ladataan. Vain neliölogot. Musta ja valkoinen viiva-taide. Ei värillisiä kuvia

Ei neliöinen logo ► Lähetä malli

Rannekkeet kupongilla ► Lähetä malli

Paperirannekeiden tulostusalueiden tulostus

Saatavilla olevat värit:

Paperirannekkeet ilman tulostusta, väritKäytettävissä olevat värit paperirannekkeille ilman tulostustaErilaisia värejä on saatavilla paperia oleville rannekkeille ilman tulostusta

Pantone®: Vihreä - 802 (UV-viite); Tummanvihreä - 348; Punainen - 032; Tummanpunainen - 1935; Sininen - 801; Tummansininen - 293; Keltainen - 803 (UV-viite); Pronssi-118; Oranssi - 1495 (UV-viite); Violetti - 2587; Vaaleanpunainen - 806 (UV-viite); Valkoinen; Harmaa - 421.

Värikartta - ei ole tarkka tietokoneen näytöllä. ► Pantone®-värikartta
UV-musta valo heijastavat rannekkeet taustavärit: vaaleanpunainen Vihreä Oranssi Keltainen
Tulostusvärit: Blkuittaus
Ympäristöystävälliset paperirannekkeet. Tulostamme soijapainolla. ► Ekotiedot
Hypoallergiset Tyvek-rannekkeet: Dupont Tyvek® ► Käyttöturvallisuustiedote
Kestävyys: Paperikahvoissa voi olla useita päiviä ► Kestävyystesti

Neljä päivää kestävä testi painettujen paperirannekkeiden veden alla
Suunnittele itsesi verkossa.
Liiman lukitus.
Vaatii erikoistyökaluja.
'Yksi koko sopii kaikille. SML-XL.
Tehokas tiivistysjärjestelmä.
Numeroidaan peräkkäin.
10 kpl. per arkki.
Lisää QR-koodi / viivakoodi.
Vedenkestävä.
Repäisykestävä.
kevyt.
Pehmeä.
Kustannustehokas ratkaisu.
1M aina yli miljoona ranneketta varastossa.

Suunnittele henkilökohtaiset paperirannekkeet verkossa käyttämällä verkkoaSuunnittelutyökalu

Ensimmäinen askel, jos haluat, että räätälöidyt paperirannekkeet ovat valmiina tulostettavaksi, on suunnitella se. Huomaa, että painetun paperinauhan koko on 19 mm ja 255 mm. Suurin tulostusalue on 150 mm (pituus) 15 mm (leveys).
Suunnitellessamme henkilökohtaisia painettuja paperirannekkeita verkossa meidän on ensin valittava taustaväri. Sinulla on valittavissa enemmän kuin 12 silmäpuristavaa väriä.
Voit kirjoittaa kaksi riviä tekstiä ja kaksi logoa tai kuvaketta, joista toinen on vasemmalle ja yksi oikealle. Mukauttavuuden mukaan voit ottaa tulostusalueen näytön käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
Sinulla on myös useita fontteja, joita voit säätää koon ja valita lihavoituna, kursivoituna, alleviivattuna tai niiden yhdistelmänä. Voit myös siirtää tekstin sijainnin sydämesi sisältöön.
Kun olet täyttänyt kahden tekstirivin räätälöinnin, voit kääntää täyden huomion logoon.
Sinulla on mahdollisuus ladata omia logojasi (vain neliönmuotoinen mustavalkoinen viivapiiri) tai valita yhden tai kaksi kuvaketta tai yhdistelmän valintasi mukaan. Esimerkiksi logolla voi olla toisessa päässä ja 18+ ikävakuutettu kuvake toisessa.
Kun muokattujen paperirannekkeiden suunnittelu tapahtumiin on valmis, napsauta seuraavaa. Näyttöön tulevassa ponnahdusikkunassa voit syöttää määrän ja asettaa tilauksesi. Minimitilaus ei ole tarpeen. Tilaa niin vähän tai niin paljon kuin haluat. Samoin voit tilata myös painettuja paperinauhoja sanomalla.

KokoVäri ja monimutkainen logon tulostus räätälöityjä paperi-rannekkeita varten

Kehittynyt online-suunnittelukonsepti, jossa on tekstiä ja logoa sisältäviä paperi-rannekkeita, on tehokas työkalu, joka auttaa asiakkaitamme säästämään aikaa ja kustannuksia, mutta on olemassa joitakin rajoituksia, kun tiettyjä tuloksia tarvitaan tai kun tulostus vaaditaan täysvärisenä.
Vaihtoehtona tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden lähettää meille sähköpostitse tietoa siitä, miten he haluaisivat saada heidän henkilökohtaiset paperinauhansa. Graafinen suunnittelutiimimme tekee digitaalisen ulkoasun (taideteokset), jotta asiakkaamme voivat nähdä, mitä he saavat. Tarvittaessa asiakkaat voivat vaatia muutoksia ulkoasussa ja graafinen suunnittelutiimimme toteuttaa korjaukset ja lähettää uuden ulkoasun. Kun asiakas on hyväksynyt ulkoasun, voimme jatkaa tuotantoa.
Hyväksymme grafiikkatiedostot sekä vektorimuodossa että bittikartoissa räätälöityjen painettujen paperi-rannekkeiden valmistukseen, vaikka vektorimuodossa olevat graafiset tiedostot tuottavat parhaat tulokset, koska niitä voidaan skaalata ilman laadun heikkenemistä. Esimerkiksi eps-formaatti on hyvin yhteensopiva lähes kaikkien DTP- ja graafisten ohjelmistojen välillä, ja sen avulla voimme skaalata kuvaa ylös tai alas samalla, kun pidämme kuvan terävänä.
PDF-tiedostot vektorimuodossa ovat helpoimpia käsitellä, ne ovat yleisiä ja voimme avata ne riippumatta siitä, minkä version ne on luotu.
Muut hyväksymämme vektoritiedostomuodot ovat EPS, SVG, CDR ja Ai (mutta eivät kaikki versiot).
Jos vektoriTiedosto ei ole käytettävissä, voit yrittää lähettää meille bittikarttatiedoston korkealla resoluutiolla. Voimme sitten nähdä, voimmeko muuntaa sen vektoritiedostoksi, jota voimme käyttää tuotantoon. Hyväksytyt bittikarttatiedostot: JPEG, PNG, TIFF vähintään 150 dpi: ssä, vaikka täällä taas 300 dpi ja enemmän on suositeltavaa.
Yleensä verkkosivuilla käytettävät kuvat näyttävät riittävän hyviltä tietokoneen näytöltä, mutta ne ovat ongelmallisia, kun niitä on käytettävä tuotantoon, koska niiden resoluutio on hyvin alhainen ja niiden koko optimoidaan vähentämällä niiden laatua.
Voit tilata mukautetun paperinauhan sähköpostitse napsauttamalla tätä

Halvan painetun paperin rannekkeiden valmistus

Ensinnäkin Tyvek-rannekkeet tulostetaan irtotavarana käyttämällä pyörivää tulostuslaitetta, kuten Mark Andy -tulostimia, jotka tulevat tulostamaan rannekkeiden yhden puolen koko pinnan vaaditulla värillä.
Heti kun saamme tilauksesi henkilökohtaisten painettujen paperi-rannekkeiden tulostamiseen, räätälöimme tavallisen Tyvek-rannekkeen yhdellä värillä halutun tekstin ja logon mukaan. Yhtä väriä tulostettaessa on nopeaa ja halpaa verrattuna täyden värin mukauttamiseen.
Kaikki painetut paperirannekkeet on numeroitu peräkkäin. Käytämme myös erityisiä ominai- suuksia osoittavaa ominaisuutta kaikissa mukautetuissa paperikehyksissämme tapahtumissa, jotka tekevät niistä käyttökelvottomia, jos joku yrittää poistaa ne. Lisäksiturvamittaus sisältää myös UV-koodin. Tämä on näkymätön UV-suojakoodi mukautetun painetun Tyvek-rannekkeen lopussa, jota voidaan nähdä vain UV-taskulampulla (saatavana myös kanssamme).

Tyvek-sytettinen paperivettä hylkivä logoHenkilökohtaiset paperirannekkeet, jotka on valmistettu Tyvek-synteettisestä paperista

Tyvek näyttää paperilta, sillä on samanlainen rakenne kuin paperilla, se on niin ohut kuin paperi, mutta se ei ole paperia. Tyvek on polyeteenistä valmistettu synteettinen materiaali. Tyvek on repäisykestävä, vedenpitävä, hypoallerginen ja ei ärsytä ihoa. Tyvek on herkkä korkeille lämpötiloille ja sillä on alhainen musteen imeytyminen. Se ei ole tulostettavissa tavallisilla laser- tai mustesuihkutulostimilla. Tyvekistä valmistetaan räätälöidyt rannekkeet, joissa on teksti ja logo.

Mukautettujen paperi-rannekkeiden leveys tapahtumia varten

Painetun paperin rannekkeiden vakioleveys, joka on valmistettu taustavärin, logon ja tekstin valinnasta, on 19mm (tai 3/4 tuumaa). Suosittelemme tätä rannekkeiden kokoa, koska se on keskimääräisen ihmisen ranteeseen nähden suhteellinen ja se ei ole iso.

Mukautettujen paperi-rannekkeiden pituus tapahtumia varten

Normaalisti eri taustaväreillä varustettujen painettujen paperi- rannekkeiden pituus ja painettu teksti ja logo ovat 250 mm. Jotkut rannekkeet on rei'itetty 30 mm: n päässärannekkeen päähän, jolloin muodostuu repäisytappi, jota voidaan käyttää kuponkina.

Hienon tuotannon kalibroinnin vuoksi tuotettujen erien välissä voi olla pieniä eroja.

Käytettävissä olevat taustavärit painetuille paperirannekeille

Voit tilata räätälöityjä Tyvek-rannekkeita tekstiä ja logoa seuraavilla taustaväreillä:
Vihreät tai kalkkipaperirannekkeet: Pantone-koodi - 802 (UV-heijastava)
Tummanvihreät rannekkeet: Pantone-koodi - 348
Punaiset paperirannekkeet: Pantone-koodi - 032
Tummanpunainen tai marooninen paperiranneke: Pantone-koodi - 1935
Keltaiset paperirannekkeet: Pantone-koodi - 803 (UV-heijastava)
Sininen paperiranneke: Pantone-koodi - 801
Tummansiniset paperirannekkeet: Pantone-koodi - 293
Oranssi paperirannekkeet: Pantone-koodi - 804 (UV-heijastava)
Vaaleanpunaiset paperirannekkeet: Pantone-koodi - 806 (UV-heijastava)
Purppuranpunaiset rannekkeet: Pantone-koodi - 266
Pronssi- tai kultaisen paperin rannekkeet: Pantone-koodi - 118
Harmaat paperirannekkeet: Pantone-koodi - 421
Valkoiset paperirannekkeet
Musta paperiranneke

Osta netistä edullisia räätälöityjä rannekkeita Isossa- Suomalainen - ei vähimmäismääräystä

Kaikki yksilölliset painetut paperi-rannekkeet (mukautetut paperirannekorut) ovat korkealuokkaisia ja heijastavat taustavärejä ja teräviä tekstiä ja logoa sekä erittäin hyvällä hinnalla. Tuettu 25 vuoden kokemuksella.Joten, mitä sinä odotat? Tilaa nyt ja katso ero. Minimitilausta ei ole. Tilaa niin vähän tai niin paljon kuin haluat. Olemme erittäin varmoja siitä, että olette tyytyväisiä laatuun, josta saat rahaa.

Nopea tulostusnopeus jopa 20 000 ranneketta päivässä antaa meille mahdollisuuden lähettää suuria tilauksia rannekkeita hyvin lyhyessä ajassa.

Lähetämme tilauksesi Aarhusista Tanskassa ja kaikki tilauksemme, jotka koskevat paperipainoja, lähetetään 48 tunnin kuluessa. 

Toimitamme kaikkialla Suomessa. Lähtöaika on yleensä noin 2 päivää, jos toimitusosoite on pääkaupunkiseudulla tai ei kaukana suomen suurimmista kaupungeista kuten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Porti, Kuopio, Vaasa, Joensuu, Lappeenranta, Kotka jne. Suomen syrjäisillä alueilla saattaa kestää ylimääräisiä päiviä tai kahta.

JM2010

Saatat pitää myös

Arvostelut Arvostelut (1)

Vain asiakkaat, jotka ovat ostaneet tämän tuotteen, voivat kirjoittaa arvostelun.
Kirjoita arvostelu

1 2 3 4 5

Perustuen 1 arvostelu - 0 1 2 3 4 3,00/5
Suodatin:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Lajittele:

0 1 2 3 4
(3/5
Paperin rannekkeet tulostus Suunnittele itse

Sain ensin väärin tehdyt tuotteet. Nettisivuilla oli lomake yhteydenottoa varten, mutta se ei toiminut. Osoite, johon palaute piti lähettää ei toiminut. Lähetin reklamaation Tanskan osoitteeseen ja sain nopeasti vastauksen. Oikein tehdyt tuotteet tulivat alle viikossa. Tuote vastasi odotuksia.