Yritysten sosiaalinen vastuu (CSR)

Uskomme, että erinomainen liiketoiminta ei koske pelkästään taloutta, vaan myös vastuuta ja eettisiä valintoja. JM-yhtye perustettiin kokonaisvaltaisella ja karmassa pohjaisella liiketoimintaan lähestymistavalla, jota pyrimme ylläpitämään, vaikka organisaatiomme kasvaa ja vahvistaa monia prosesseja. Keskeisten arvojen pitämiseen tarvitaan aktiivinen ponnistus, kun tuotannon määrän nousu ja uudet työntekijät liittyvät.

JM Bandissa olemme työskennelleet vuosia varmistaaksemme kestävän toiminnan ja luoda arvoa sekä yhteiskunnalle että asiakkaillemme. Tässä on joitain aloitteita, jotka tekevät meistä ylpeitä:

1. osallistava työntekijäkulttuuri (CSR)

JM Bandissa uskomme monimuotoiseen työpaikkaan, jossa kaikki tuntevat olevansa tervetulleita, kunnioitettuja ja arvostettuja. Ymmärrämme, että kukin yksilö tuo ainutlaatuisia näkökulmia ja kykyjä, jotka rikastuttavat yhteisiä tavoitteemme.

2. pakkauskierrätys vuodesta 2014 (CSR)

Maailmassa, jolla on kasvavia ympäristöä koskevia huolenaiheita, pakkauskierrätyksestä on tullut meille keskittymä keskittymä. Vuodesta 2014 lähtien olemme kierrätyspakkauksia, joita saamme toimittajiltamme, käytäntö, joka hyödyttää ympäristöä ja korostaa sitoutumistamme kestävyyteen.

3. CO2: n vähentäminen toimittajan valinnassa (CSR)

Vastuullisuutemme ulottuu oman toiminnan ulkopuolelle. Valitsemme toimittajat, jotka jakavat näkemyksen kestävyydestä ja työskentelevät aktiivisesti vähentämään hiilidioksidijalanjälkeään. Tämä varmistaa, että koko toimitusketju on siirtymässä kestävämpää tulevaisuutta kohti.

näiden aloitteiden, etiikan, ympäristön ja hyväntekeväisyysjärjestön lisäksi ovat aina olleet liiketoimintamme pylväitä:

etiikka: Seuraamme tarkkaan tuotteidemme ja käyttämämme raaka -aineiden alkuperää. Vierailemme säännöllisesti toimittajillamme asianmukaisten työolojen varmistamiseksi, emmekä epäröi etsiä vaihtoehtoja, kun standardimme eivät täyty.

ympäristö: Ympäristön suojeleminen on strateginen painopiste toimintamme. Kierrätyspakkausten lisäksi käytämme ympäristöystävällistä mustetta tulostusprosesseissamme ja käytämme lämpöergia kuivausprosessissa. Tilamme saavat aurinkoenergian. Käynnistämme jatkuvasti biohajoavia tuotelinjoja, jotka ovat biohajoavia tai jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

JM Band on vanhempi yritys ei-ympäristössä ystävällisessä tulostusteollisuudessa, mutta olemme hyvin matkalla siirtymään oikeaan suuntaan!

hyväntekeväisyys: Meillä on pitkä historia tukemaan hyväntekeväisyyssyitä, etenkin niitä, jotka torjuvat sairauksia, tukevat tarvitsevia vammaisia ​​tai tarvitsevia lapsia ja reagoivat luonnonkatastrofeihin.

Historia ja kauppa: Matkamme alkoi Velcro® -nauhoilla ja kääntyi jännittävään kääntymiseen kohti ohjausrannekkeita. Toimimme tukkumyynnissä verkkokaupan kautta.

Olemme sitoutuneet jatkamaan matkaa kohti suurempaa kestävyyttä ja yhteiskunnallista vaikutusta, ja kutsumme sinut olemaan osa tätä visiota.

4. modernin orjuuden (CSR)

taistelu JM Bandissa uskomme liiketoiminnan harjoittamiseen rehellisyydellä, vastuulla ja ihmisoikeuksien syvällä kunnioituksella. Olemme vankkumattomia sitoutumisessa torjua modernia orjuutta kaikissa muodoissaan ja olemme aktiivisia varmistamaan eettiset käytännöt koko toimitusketjumme koko.

Lupauksemme on ylläpitää korkeita eettisiä standardeja liiketoiminnan kaikilla osa -alueilla. Olemme omistautuneet varmistamaan, että tuotteemme on peräisin vastuullisesti, ja vastustamme kaikenlaista nykyaikaisia ​​orjuutta toimitusketjussa. Uskomme, että eettinen liiketoiminta ei ole vain laillinen velvoite, vaan myös moraalinen välttämätön, ja olemme sitoutuneet vaikuttamaan positiivisesti maailmaan.