JM -yhtyeen tarina

Luotettava kulunvalvontatoimittaja vuodesta 1994

Luotettava pääsynhallintatoimittaja vuodesta 1994
JM Bandilla, olemme erikoistuneet tarjoamaan huippulaatuista kangasrannekkeita, paperirannekkeita ja lippuja tapahtumiin ja tapahtumiin ja Tapahtumat sekä Isossa -Britanniassa että muualla Euroopassa. Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella teollisuudesta, olemme luotettava kumppanina tapahtumien laadukkaiden tuotteiden suhteen.

laatu, tarkkuus ja ammattitaito Tuotteet, jotka on suunniteltu huolellisesti ja räätälöity asiakkaidemme erityistarpeisiin. Sitoutumisemme laatuun ja tarkkuuteen varmistaa, että jokainen JM-yhtyeen tuote täyttää korkeimmat alan standardit.

Omistettu ja kokenut joukkue

Tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on perusteellinen tieto ala. Tarjoamme henkilökohtaisia ​​ohjeita varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat sopivimmat tuotteet tapahtumiin. Voit tavoittaa meidät osoitteessa info@jmband.eu ja puhelimitse +45 53 76 53 66

happy hipsters with hands up

Sosiaalinen vastuu ja kestävyys

Tunnustamme sosiaalisen vastuun merkityksen ja meillä on ollut historiaa harjoittelupaikkojen tarjoamisesta nuorille henkilöille, jotka kohtaavat haasteita. Lisäksi pyrimme aktiivisesti integroimaan kestävät aloitteet liiketoimintaprosesseihimme, pitäen sitä olennaisena osana yrityksen DNA: ta.

Oppia lisää
close up of friends at entrance to music festival

Tukeva kulttuuri

Meille on välttämätöntä osallistua Tanskan kulttuurielämään, minkä vuoksi tuemme erilaisia ​​kulttuurisia aloitteita ja tapahtumia sponsoroinnin kautta.

Oppia lisää

Visiomme: johtava pelaaja Euroopassa

Tavoitteenamme on olla ensisijainen valinta asiakkaille kaikkialla Euroopassa etsiessään laadukkaita rannekkeita ja lippuja heidän tapahtumiinsa. Ydintuotteidemme lisäksi olemme avoimia myös aiheisiin liittyvistä tuotteista, jotka voivat tukea tapahtumaa.

Arvostamme luottamustasi JM -yhtyeeseen. Ollessamme vieressäsi olet varma luotettavasta kumppanista, joka tuo laadun ja asiantuntemuksen seuraavaan tapahtumaan.

Me menestymme tyytyväisiä asiakkaita

JM -yhtye tarjoaa joustavia ratkaisuja kaiken kokoisiin tapahtumiin ja yrityksiin. Alla on joitain niistä, jotka olemme toimittaneet ajan myötä.