Turvalliset ja järjestäytyneet ratkaisut sairaaloille

jmbandin tuotteet ovat välttämättömiä työkaluja sairaaloissa ja terveydenhuollon alalla, mikä edistää turvallisen ja järjestäytyneen ympäristön potilaille, henkilökunnalle ja vierailijoille. Käyttämällä pääsyratkaisuja, terveydenhuollon ammattilaiset ja valtuutetut henkilöt voivat helposti käyttää tarvittavia alueita rajoittaen luvattoman pääsyn.

patient bracelets for the healthcare industry

Potilasranneke

Potilaan rannekkeemme on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja kuluiksi. Ne on valmistettu pehmeistä ja hypoallergeenisistä materiaaleista, jotka eivät ärsytä ihoa, ja ne ovat kooltaan säädettävissä varmistaakseen mukavan istuvuuden kaikille potilaille.

Kaupan ranneke
ID hard holder

Työntekijän henkilökortin haltija

Käytännöllinen ja turvallinen kortin haltija, joka on ihanteellinen sairaalan henkilökunnalle. Varmistaa työntekijöiden henkilöllisyystodistuksiin helpon pääsyn ja minimoi menetysriskin. Sisältää langan yoyo, joka voidaan helposti kiinnittää vaatteisiin, jolloin tunnus on aina saatavissa. Tehokas ratkaisu kiireisiin sairaalaympäristöihin.

ID -kortin haltijat ja tarvikkeet
Printer for thermal wristbands

Helppo tunnistaminen lämpörankkaan kanssa

Ainutlaatuisia potilaskaistamme on helppo soveltaa, ja ne voidaan räätälöidä eri väreillä, tekstillä ja tulosteilla potilaiden eri luokkien tai hoitotarpeiden erottamiseksi. Tämä edistää tehokkaampaa viestintää ja varmistaa, että jokaiselle potilaalle annetaan oikea hoito ja huomio.

Lämpöranneke
sunflower lanyards

Useiden tarpeita varten

Lanyardimme on suunniteltu tukemaan haavoittuvien potilaiden hoitoa sairaalaympäristöissä. Ne yhdistävät käytännön toiminnallisuuden myötätuntoiseen suunnitteluun, mikä tekee niistä ihanteellisia terveydenhuollon ammattilaisille. Kestävä ja mukava, he varmistavat, että tärkeät avaimet ja henkilöllisyystodistukset ovat aina käsillä ilmaista samalla hoitoa ja tukea haavoittuvimmille.

Katso lanyardimme täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • rear side of audiences

  Ylennykset ja messut

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu tehokkaan ja hyvin organisoidun esityksen luomiseen tarjouksissa ja messuissa. Ne varmistavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri osallistujien ja ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • environmentally-friendly

  Kestävyys

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 • girls happy marathon runners

  Maratonit ja juokseminen

  Luo virheetön juoksukokemus JMBANDin maratonien tuotteista ja juoksutapahtumista - kilpailunumeroista lisävarusteisiin, jotka varmistavat saumattoman ja ammatillisen suorituksen.

  Lue lisää