Luonnontuotteet vihreämmälle tulevaisuudelle

Pyrimme toimittamaan ratkaisuja, joilla on positiivinen vaikutus planeettamme. Jotkut rannekkeistamme, liput ja lisävarusteet on tarkoitettu keskittymällä kierrätettyihin materiaaleihin, energiatehokkuuteen ja jätteiden vähentämiseen.

alternative eco festival

Paremmat rannekkeet

Valitse JM Bandin ekologisen rannekkeen tyylikäs ja planeettatietoinen ratkaisu. Eco -rannekkeemme on valmistettu materiaaleista, jotka vähentävät kemiallista jätettä ja ovat vähemmän huonoja planeetallemme. Anna tapahtumillesi vastuullinen kosketus ja osoita sitoutumisesi ympäristöön. Liity niin moniin muihin valitsemalla parempia rannekkeita.

Katso ekologiset rannekkeemme täältä
sunflower lanyards

Muut luonnontuotteet

Eco -Lanyards on suunniteltu materiaaleilla, jotka harkitsevat ympäristöä. Nämä kierrätetyistä tai biologisesti hajoavista materiaaleista valmistetut kaulat auttavat järjestämään avaimia ja henkilökortteja. Voit mukauttaa ne logolla. Valitse ECO -tuotteemme, jotta tapahtumastasi ympäristöystävällisempi nautit sekä erinomaisesta toiminnasta että tyylistä.

Katso Eco Lanyards täältä
environmentally-friendly

Pienet askeleet oikeaan suuntaan

Käytämme uudelleen toimittajamme lähettämiä laatikoita, kun lähetämme tuotteita asiakkaillemme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan käytäntöjämme. Pakkaamalla uudelleenkäyttöä autamme pidentämään sen käyttöikää, vaikka muuttaminen tapaa vie aikaa. Pienet askeleet joka päivä johtavat meidät oikeaan suuntaan.

Lisätietoja meistä täällä
environmenta conservation plant sustainability

Kierrätettävät materiaalit

bändimme, rannekkeemme ja liput on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, mikä vähentää kertakäyttötuotteiden tarvetta. Valitsemalla uudelleenkäytettäviä ratkaisuja voit minimoida jätteiden ja resurssien kulutuksen.

Lisätietoja meistä täällä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Mitä eroa rannekkeiden välillä on?

Meillä on 5 erilaista kangasrannekorua taistelulajiin:

- polyesteri
- kierrätetty polyesteri (Eco PET)
- Bamboo-kangas
- 100% puuvilla
- spandex

Mikä on Eco Pet?

ekologinen lemmikki, ovat kangasrannekkeita, jotka on valmistettu uudelleenkäytettävästä sotamateriaalista, mikä tarkoittaa, että ne ovat kestäviä.

Mitä teet ympäristön parantamiseksi?

Yritämme kaikkemme tiivistää uudelleen käytettäviä rannekkeitamme, mikä tarkoittaa, että etsimme ekologisen lemmikkieläinten rannekkeiden sulkemista.

Kuinka monta erityyppistä ekologista lemmikkieläintä sinulla on?

e: llä on kaksi erityyppistä ekologisia rannekoruja. Our:
- ECO Recycled PET fabric bracelet.
- Bamboo fabric bracelet..

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne tarjoavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • rear side of audiences

  Ylennykset ja messut

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu tehokkaan ja hyvin organisoidun esityksen luomiseen tarjouksissa ja messuissa. Ne varmistavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri osallistujien ja ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää