Houkuttelevat ratkaisut huvipuistoihin

Kestävä ja vedenpitävä rannekkeemme varmistavat kaikkien nähtävyyksien helpon vieraiden tunnistamisen ja nautinnon huolestumatta. Värikkäillä malleillamme voit mukauttaa rannekkeet heijastamaan puistosi teemaa luomalla yhtenäisen ja juhlallisen ilmapiirin. Liput ovat käytännöllisiä jonotusjärjestelmiin ja vetovoiman pääsyyn, kun taas tarvikkeemme, kuten tarrat ja rannekkeet, lisäävät kokemukseen hauskan ja interaktiivisen ulottuvuuden.

theme park ID Wristbands

Turvallisuus rannekkeilla

Kun ajelut ja pelit tuovat iloa puiston nuorimmille vieraille, tilanteita voi syntyä, missä lapset ovat innostuneita hauskoihin aktiviteetteihin ja unohtaa heidän vanhempansa. Tunnemme nimemme rannekkeet lisäävät ylimääräistä turvallisuutta sekä lapsille että vanhemmille. ID-rannekkeemme on saatavana vakioversiona ja suunnitteluomaisena versiona, johon voit lisätä oman henkilökohtaisen kosketuksen. Nämä erityisesti suunnitellut rannekkeet luodaan turvallisuuteen mielessä. Haluatko meidän auttavan tarjoamaan ylimääräistä turvallisuutta myös sinulle?

Näytä suunnitteluvaihtoehdot täältä
RFID wristbands for amusement parks

RFID -rannekkeet

Rannekkeemme ovat monipuolinen ratkaisu huvipuistoihin, jotka haluavat lisätä henkilökohtaisen kosketuksen vieraskokemukseen. Niitä voidaan räätälöidä puiston logon, värien ja erikoissuunnitelmien kanssa, paitsi brändin arvon lisääminen, myös vahvistaen vieraiden yhteyttä puistoon. Nämä rannekkeet ovat ihanteellisia maksavien asiakkaiden tunnistamiseen, pääsyn hallintaan erilaisiin nähtävyyksiin ja ryhmän tunnistamisen helpottamiseen. Ne ovat kestäviä, mukavia käyttää koko päivän ja tarjoavat lisäkerroksen turvallisuutta ja tehokkuutta puiston päivittäisessä toiminnassa.

Katso lisää RFID -vaihtoehtoja täältä
Lanyards with Print - Inquire Lanyards JM Band UK

Kaulakoru

Lanyardimme ovat olennainen lisävaruste huvipuistoille, jotka on suunniteltu seuraamaan tärkeitä avaimia ja pääsykuljetuksia. Täydellisen räätälöinnin vaihtoehdon avulla he voivat kantaa puiston nimen, logon ja värit, paitsi brändi -identiteetin parantaminen, vaan myös varmistaa henkilöstölle helpon tunnustuksen. Ne ovat ihanteellisia työntekijöille pitää välttämättömät esineet käsillä ja vieraille käytännöllisenä matkamuistona kotiin. Kestävä ja mukava, kaulanauhamme osallistuvat järjestäytyneeseen ja ammattimaiseen ilmapiiriin huvipuistossa.

Osta Lanyards täältä
tivoli tokens blue

Tokenit suunnittelusi kanssa

Jos etsit ylimääräistä yksityiskohtia huvipuistollesi, rahakkeemme voi olla ratkaisu. Tokenimme ovat muovia (mukaan lukien eko), metalli ja puu. Niitä on erikokoisia, ja niitä voidaan käyttää ajo -merkkeinä, myyntiautomaatteihin, ruokaan ja juomaan tai kaappimerkkeinä. Tokenit voivat myös olla osa tavaroiden valintaa, jolloin vieraat voivat ottaa pienen muistomerkin kodin vierailustaan ​​puistoasi. sinä.

Katso joitain valintamme täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeita omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • trampoline park

  Sisäleikkikentät ja trampoliinipuistot

  Tuotteemme ovat ihanteellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun trampoliinipuiston tai sisäpelaamisen luomiseen. Ne varmistavat eri vierailuryhmien tai eri ikäluokkien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • friends in amusement park eating popcorn

  Sirkus

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun sirkuskokemuksen luomiseen. Voit hallita pääsyä tehokkaasti, kiinnittää yleisöä mahdollisuuden lisätä tuotemerkkisi ja luoda unohtumattoman kokemuksen.

  Lue lisää
 • couple of tourists study the map of attractions

  Museot ja nähtävyydet

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun kokemuksen luomiseen museoissa ja nähtävyyksissä. Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti ja varmistaa saumattoman kokemuksen kaikille vierailijoille.

  Lue lisää