Luo järjestäytynyt ja turvallinen sirkuskokemus

JM Bandin tuotteet ovat täydellisiä seuralaisia ​​sirkuskokemuksille, jotka edistävät organisoidussa ja turvallisemmassa tapahtumassa. Yhtyeemme, liput ja pääsyrannan rannekkeet auttavat virtaviivaistamaan lipunhallintaa ja varmistamaan, että vain maksamalla vierailla on pääsy esityksiin. Mukautetulla tulostus- ja värivaihtoehdollamme voit luoda ainutlaatuisen identiteetin ja tunnistuksen sirkuksellesi.

circus wristbands

Hehkuva taikuus sirkuksen esitykseen

Pimeässä hehkuva silikoni-rannekkeet, joissa on kohokuvioitu teksti, lisäävät maagisen ulottuvuuden sirkuksen suorituskykyyn. Anna yleisölle ainutlaatuinen kokemus, kun rannekkeet syttyvät, luomalla lumoavan ilmapiirin teltan alle ja anna vieraille mahdollisuuden viedä kotiin matkamuisto mahtavasta illasta.

Osta rannekkeet täältä
Food Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Food Roll - Popcorn

Tee popcorn -myynnistä vielä hauskempaa rullalippujamme!

Nämä ainutlaatuiset ruoka- ja juoma -liput, etenkin popcorn -osastolle, muuttavat koko myyntikokemuksen. Värikkät rullaliput eivät vain yksinkertaista maksua, vaan lisäävät myös hauskan ja juhlallisen ulottuvuuden prosessiin. Koe, kuinka nämä liput luovat ikimuistoisen ja viihdyttävän popcorn -kokemuksen, joka ilahduttaa sekä nuoria että vanhoja! Tee popcorn -myynnistä juhla hauskojen ja käytännöllisten rullalippujen kanssa.

Osta popcorn -liput täältä
Lanyards with Print - Inquire Lanyards JM Band UK

Ainutlaatuiset matkamuistot mukautetulla suunnittelulla!

Luo unohtumattomia hetkiä räätälöityjen kaulakoruidemme kanssa. Täydelliset tavarat sirkusympäristössä, ne antavat vieraille mahdollisuuden viedä kotiin henkilökohtainen muisto. Lisää ylimääräinen ulottuvuus sirkuskokemukseen ja anna kaulanan olla todistaman taikuuden symboli.

Katso kaikki vaihtoehdot täältä
circus tokens

Logotunnukset ainutlaatuisista sirkuskokemuksista!

Kytke kokemus tuotemerkkiisi logo-kuvatut muovimerkit. Täydellinen maksu tai tavarat sirkusympäristössä. Nämä rahakkeet lisäävät henkilökohtaisen kosketuksen vieraiden kokemuksiin, jolloin he voivat ottaa pienen pala sirkustaginen koti.

Katso lisää rahakkeita täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilauksen tekemisessä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • couple of tourists study the map of attractions

  Museot ja nähtävyydet

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun kokemuksen luomiseen museoissa ja nähtävyyksissä. Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti ja varmistaa saumattoman kokemuksen kaikille vierailijoille.

  Lue lisää
 • trampoline park

  Leikkikentät ja trampoliinipuistot

  Tuotteemme ovat ihanteellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun trampoliinipuiston tai leikkikentän luomiseen. Ne varmistavat eri vierailuryhmien tai eri ikäluokkien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää