Täydelliset ratkaisut sisäpeleihin ja trampoliinipuistoihin

Tuotteemme ovat erittäin hyödyllisiä sisäpeleissä ja trampoliinipuistoissa, joissa turvallisuutta ja hallintaa ovat erittäin tärkeitä. Rannekkeen, käsivarsinauhojen ja lippujen valikoimamme on suunniteltu varmistamaan tehokas ja vaivaton pääsy tiloihin luomalla hauskan ja kiinnostavan kokemuksen kaiken ikäisille kävijöille.

trampoline park

Turvallinen ja helppo tunnistaminen

Käyttörannekkeemme ovat ihanteellisia varmistamaan, että vain maksavilla vierailla on pääsy sisäpiiri- tai trampoliinipuistoon. Niitä on helppo levittää ja niissä on turvallinen sulkemismekanismi vahingossa tapahtuvan poistamisen estämiseksi. Lisäksi pääsyrannekkeemme voidaan räätälöidä eri väreillä tai tulosteilla, mikä tekee helpoksi erottaa eri ikäryhmät, pääsytasot tai toiminnot.

Tutki kaikkia vaihtoehtoja täällä
ID Paper Wristbands Paper wristbands JM Band UK 10 Purple

Id Nimi Ranneke lapsille

Lasten tunnuksen nimi Rannekkeet tarjoavat turvallisen, kustannustehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun kertakäyttöön, joka sopii täydellisesti sisäpeleihin ja trampoliinipuistoihin. Niitä on helppo levittää ja mukava käyttää, mikä tekee niistä ihanteellisia kiireiseen päivään, joka on täynnä aktiviteetteja. Nämä rannekkeet tarjoavat luotettavan ja yksinkertaisen tavan tunnistaa lapset tai seurata maksavia vieraita. Näihin rannekkeisiin voidaan helposti luoda ainutlaatuisia malleja vastaamaan tuotemerkkiäsi ja identiteettiäsi.

Osta tunnuksen rannekkeet täältä
three happy kids playing in ballpit

Tokenit - hauska ja käytännöllinen

Sisäleikkikentällä muovimerkimme ovat täydellinen valinta lisätä hauskaa ja persoonallisuutta. Näitä rahakkeita voidaan käyttää lippuina tai ikimuistoisena lahjana lapsille. Ainutlaatuisten mallien tai vakioasetusten vaihtoehdolla jokainen sisäpiiri voi jättää jälkensä ja parantaa tuotemerkin näkyvyyttä. Sekä toiminnallinen että viihdyttävä, nämä rahakkeet ovat loistava tapa luoda kestäviä muistoja pienille vieraille.

Katso lisää rahakkeita täältä
Food Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Food Roll - Popcorn

Liput ainutlaatuisilla yksityiskohdilla

Ruoka- ja juomaliput sisätilojen leikkikenttään parantavat vieraskokemusta erityisellä huomiolla. He lisäävät vierailulle emotionaalista yksityiskohtia, luovat ennakoinnin ja jättävät kestäviä vaikutelmia sekä lapsille että aikuisille.

Tutki kaikkia vaihtoehtoja täällä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • trampoline park

  Sisäleikkikentät ja trampoliinipuistot

  Tuotteemme ovat ihanteellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun trampoliinipuiston tai sisäpelaamisen luomiseen. Ne varmistavat eri vierailuryhmien tai eri ikäluokkien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • friends in amusement park eating popcorn

  Sirkus

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun sirkuskokemuksen luomiseen. Voit hallita pääsyä tehokkaasti, kiinnittää yleisöä mahdollisuuden lisätä tuotemerkkisi ja luoda unohtumattoman kokemuksen.

  Lue lisää
 • couple of tourists study the map of attractions

  Museot ja nähtävyydet

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun kokemuksen luomiseen museoissa ja nähtävyyksissä. Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti ja varmistaa saumattoman kokemuksen kaikille vierailijoille.

  Lue lisää