Välttämättömät tuotteet festivaaleille ja konserteille

JMBANDin tuotteet ovat ihanteellisia käytettäväksi festivaaleilla ja konserteilla, ja ne ovat osoittautuneet välttämättömäksi tehokkaan kulunvalvonnan ja osallistujien tunnistamisen suhteen. Tarjoamme laajan valikoiman bändejä, lippuja, kilpailunumeroita ja lisävarusteita varmistaaksemme, että kaiken kokoisia tapahtumia voidaan hallita ja organisoida saumattomasti.

Fabric Wristbands with MiFare Ultralight EV1 Fabric Wristbands JM Band UK

Festivaalin rannekkeet

Festivaalin rannekkeemme vaihtelevat kudottuista ja maalaismaisista malleista satiiniin, jolla on ylellisempi tunnelma vastaamaan minkä tahansa festivaalin ainutlaatuisia tarpeita. Tarjoamme myös edistyneitä teknologisia vaihtoehtoja, kuten RFID -siruja ja QR -koodeja, lisäämällä ylimääräisen ulottuvuuden festivaalikokemukseen. Kaikki materiaalimme valitaan huolellisesti keskittyen mukavuuteen ja kestävyyteen, jolloin festivaalivieraat voivat nauttia päivästä huolettomana koettaessa uusinta tekniikkaa.

Katso valikoima festivaalin rannekkeita täältä
happy hipsters with hands up

Selkeä tunnistaminen

selkeä tunnistaminen
Tuotteemme auttavat henkilöstöäsi ja turvallisuushenkilöstöäsi tunnistamaan osallistujat nopeasti ja erottamaan festivaalien ja konserttien eri pääsytasot tai alueet. Tarjoamme värikoodauksen ja logon/tekstin tulostamisen, mikä tekee sinulle helpon erottaa eri ryhmät osallistujaryhmiä tai VIP -vieraita.

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin täällä
Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Beer Roll - Orange

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin täällä

Jokaisella festivaalilla syntyy suurempi tai vähemmän tarve ylläpitää hallintaa, mukaan lukien baarien, ruokakojujen ja mahdollisten backstage -vaatehuoneiden valvonta. Laaja lippuvalikoima on suunniteltu vastaamaan tätä tarvetta ja myötävaikuttaa aktiivisesti festivaalin tarvittavan rakenteen luomiseen. Tämän avulla sekä vieraat että järjestäjät voivat keskittyä välttämättömään - luomalla uskomattoman kokemuksen.

Katso lippuvalikoima täältä
close up of friends at entrance to music festival

Yksinkertainen ja luotettava

JMbandissa ymmärrämme, että jokaisella festivaalilla on ainutlaatuinen painopiste. Joillekin kyse on erottuvasta ulkonäöstä, jonka kudottu festivaalin ranneke tarjoaa vieraille; Muille lukot ovat tärkeitä, kun taas jotkut priorisoivat nopeuden, luotettavuuden ja kustannustehokkuuden. Tyvek -paperirannekkeemme ovat ihanteellinen ratkaisu niille, jotka etsivät näiden ominaisuuksien yhdistelmää. Laaja värivalikoima ja helppo luoda täysin ainutlaatuisia malleja, rannekkeemme voidaan helposti räätälöidä visuaalisen identiteetin vastaiseksi.

Tutustu kaikkiin Tyvek -rannekkeisiin täällä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • Disko- ja yöelämä

  Luo unohtumaton ilta yökerhon sykkivään yöelämään yksinoikeudella. Turvamekanismeillamme ja tehokkaalla pääsynhallinnolla voit olla varma, että vain kutsutut vierailla on pääsy osapuoliin.

  Lue lisää
 • party time

  VIP -tapahtumat

  Muuta VIP -tapahtumastasi unohtumaton kokemus yksinoikeudella VIP -liput. Anna VIP -vieraillesi maku ylimääräisestä illasta, joka heitä odottaa, ja luo ennakoinnin ja eleganssin ilmapiiri.

  Lue lisää
 • teenagers in formal wear posing together 3

  Gaalajuhla

  Tee gaalajuhlasta unohtumaton ilta tuotteidemme kanssa. Rannekkeidemme ja lippujen avulla voit varmistaa, että vain kutsutut vieraat voivat osallistua. Mukauta liput henkilökohtaisella kosketuksellasi tai juhlan teemalla luodaksesi ainutlaatuisen ja juhlallisen ilmapiirin.

  Lue lisää