Tyyli, turvallisuus ja räätälöity eleganssi

Ylelliset VIP-rannekkeemme ja pääsykulut varmistavat, että VIP-vieraat nauttivat ensiluokkaisesta kokemuksesta tyylistä ja turvallisuudesta. Erilaisia ​​värejä, materiaaleja ja räätälöintivaihtoehtoja tuotteemme voidaan räätälöidä vastaamaan tapahtuman teemaa tai tuotemerkkiä.

happy people at festival

VIP -pääsyrannekkeet - tulostuksella tai ilman, QR -koodi ja RFID

Nosta VIP -juhliasi tyylikkäästi paperi- ja kangasrannekkeitamme! Luo hienostunut ilmapiiri, jossa jokainen vieras tuntuu erikoiselta. Rannekkeemme, joita on saatavana sekä paperina että kankaana, ja painatusten kanssa tai ilman, tarjoavat tyylikkään ratkaisun erottaakseen vieraat. Olipa kyseessä hienovaraiset ainutlaatuiset mallit tai yksinkertaiset ja klassiset, rannekkeemme ovat täydellinen lisävaruste VIP -tilan merkitsemiseksi.

Tutustu laajaan valintaan
3 girlfriends at a gala party

Pallon kuningatar

Nosta tyylikkyyttä ja kunnia uusille korkeuksille yksinoikeudella järjestyssuhteilla! Täydellinen VIP -vieraiden kunnioittamiseen kruunuttamalla pallon kuningatar, parhaiten pukeutunut tai muut kohokohdat yksinoikeudella. Sashes, saatavana lukuisina värejä ja materiaaleja, ja painetulla tavalla tai ilman niitä tarjoavat tyylikkään ja henkilökohtaisen tavan juhlia hetkiä. Räätälöi viitteet vastaamaan juhliasi tai yksinoikeudella syntymäpäivääsi ja tee hetkestä ikimuistoinen. Ilmaise kunnia tyylillä monipuolisilla tilauslaskuillamme, nostamalla kaikkia VIP -kokemuksia.

Katso kaikki vaihtoehdot täältä
admission ticket in red

Onko lippusi lajiteltu? - Meillä on valtava valikoima

Tutustu monimuotoiseen lippuvaihtoehtojen maailmaan! Juhlista VIP -tapahtumiin, valikoima kattaa kaiken. Valitse juomalippujen, aterialippujen, sisäänkäynnin lippujen ja viittahuoneiden joukosta tai luo oma henkilökohtainen teksti ja logo. Tee tapahtumastasi ainutlaatuinen ja vaivaton monipuolisten lippuvaihtoehtojen kanssa-avain unohtumattomaan kokemukseen!

Osta liput täältä
equipment for the security industry

Seuraa vieraitasi

Luo turvallinen ympäristö ja seuraa vieraitasi lopullisen VIP -kokemuksen saamiseksi analogisen vieraslaskurin kanssa! Tarkka ja käyttäjäystävällinen napsautuslaskuri on ihanteellinen työkalu VIP-vieraiden seuraamiseen. Olipa kyse yksinoikeudesta tai lumoavasta tapahtumasta, tiskimme auttaa sinua ylläpitämään yleiskuvaa saapuvien vieraiden lukumäärästä. Helppo käyttää ja huomaamaton.

Osta nyt

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu kertaluonteiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja niitä voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne varmistavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • sports events

  Urheilutapahtumat

  Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti, varmistaa fanien sitoutumisen vaihtoehtoihin tulostusjoukkueen nimien tai sponsorilogien kanssa ja luoda unohtumattoman urheilukokemuksen.

  Lue lisää
 • Disko ja yöelämä

  Luo unohtumaton ilta Discothequen elinvoimaiseen yöelämään yksinoikeudella. Turvamekanismeillamme ja tehokkaalla pääsynhallinnolla voit olla varma, että vain kutsutut vieraat pääsevät osapuolelle.

  Lue lisää