Luo oikea klubin ilmapiiri

Luo ainutlaatuinen ja juhlava ilmapiiri yksinoikeudella bändejä, rannekkeita ja asusteita. Innovatiivisilla malleillamme ja korkealla laadulla voit luoda mieleenpainuvan kokemuksen vieraillesi ja varmistaa sisäänkäynnin, kasviuuteen ja juomapalvelun sujuvan käsittelyn. ValitseJM Bandluotettaville, tyylikkäille ja tehokkaille ratkaisuille yöelämätapahtumaan. Olemme täällä viedäksesi puolueesi seuraavalle tasolle!

night club wristbands

Paperirannekkeet yökerhoon

seuraa kaikkia juhlia rakastavia vieraita Tyvek-paperirannekkeiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus mukauttaa bändejä, joko mustalla painatuksella, täydellä värillä tai mustalla ja valkoisella täydellisen teemapuolueen. Kaikki rannekkeemme ovat saatavana 12-14 eri väreissä.

Katso valinta täältä
Plastic Cloakroom Numbers D 100 pcs Ticket JM Band UK

Cloakroom -muovimerkit

Jos sinulla on laaja viittahuone, jossa vieraasi voivat ripustaa takkinsa, ja etsit vahvampaa ratkaisua, muovihuoneen tunnisteemme ovat vastaus. Jokainen pakkaus sisältää 100 numeroitua tunnistetta.

Osta nyt
Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Cocktail Roll - Purple

cocktailliput

cocktailliput lisäävät ylellisen ja juhlallisen ulottuvuuden mihin tahansa tapahtumaan. Jokainen lippu voi toimia kutsuna tutkia ainutlaatuista juomakokemusta. Liput tarjoavat myös käytännöllisen tavan seurata ja järjestää tilauksia baarialueella.

Ostaa täältä
Admission Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Blue

Ilmoittautumisliput

Onko sinulla monia vieraita ja tarvitset selkeää ja helppoa tapaa seurata vieraitasi ja pääsyn lukumäärää? Sitten pääsyliput ovat ratkaisu. Liput ovat useissa eri väreissä ja ne kaikki on numeroitu, mikä tekee jokaisesta lipusta täysin ainutlaatuisen.

Osta nyt

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne tarjoavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • party time

  VIP -tapahtumat

  Tee VIP -tapahtumastasi unohtumaton kokemus yksinoikeudella VIP -liput. Anna VIP -vieraillesi maku poikkeuksellisesta illasta, joka odottaa heitä ja luo ennakoinnin ja eleganssin ilmapiirin.

  Lue lisää
 • teenagers in formal wear posing together 3

  Gaalajuhlat

  Tee gaalajuhlistasi ikimuistoinen ilta tuotteidemme kanssa. Rannekkeidemme ja lippujen avulla voit varmistaa, että vain kutsutut vieraat voivat osallistua. Mukauta liput henkilökohtaisella kosketuksellasi tai juhlan teemalla luodaksesi ainutlaatuisen ja juhlallisen ilmapiirin.

  Lue lisää