Flit -gaala luo tyylikkään ilmapiirin ja jättää kestävät vaikutelmat.

JM Bandin gaala -tapahtumien tuotteiden avulla voit luoda hienostuneen ja tyylikkään ilmapiirin, joka vastaa juhlan tyylikästä teemaa. Tuotteemme myötävaikuttavat saumattomaan kulunvalvontaan, miellyttävään kokemukseen vieraille ja jättävät kestävän vaikutelman kauniina matkamuistona.

3 girlfriends at a gala party

Gaalan kuninkaat ja kuningattaret

Luo taikuutta gaalatapahtumasi arvostetulla valikoimalla puitteita, jotka on suunniteltu kunnioittamaan gaalikuningas (t) ja kuningatar (kuningatar). Sitoumme ovat värivalikoimassa ja tarjoavat laajan valikoiman tulostusvaihtoehtoja, joten voit luoda ainutlaatuisen ja ikimuistoisen hetken. Olipa kyse hienovaraisesta ja klassisesta muotoilusta tai värien vilkasta räjähdyksestä, puitteemme parantavat kuninkaallista ilmakehää ja tekevät gaalatapahtumasta entistä unohtumattomammaksi.

Suunnittele viitteet täältä
gold wristbands for the gala party

Gaala -ranneke

Suunnittele omat gaalirannekkeesi ja varmista, että vain oikeat vieraat tulevat. Luo ainutlaatuinen ja yksinoikeudella ilmapiiri räätälöityjen rannekkeidemme kanssa, jotka on räätälöity tapahtuman teemaan ja tyyliin. Gaala -rannekkeitamme on eri värejä ja materiaaleja, ja mukauttamisvaihtoehtona ne ovat täydellinen kosketus tapahtumastasi entistä mieleenpainuvamman. Autamme sinua luomaan poikkeuksellisen kokemuksen alusta loppuun.

Suunnittele se 5 minuutissa täällä!
Cloakroom Tickets Roll 500 - Two Parts Tickets JM Band EU 1 Brown

Vihko- ja muut liput

Tee gaalatapahtuma järjestäytyneempi erilaisilla paperilippuillamme, joita voidaan käyttää viittaiseen viittahuoneeseen, juomiin, sisäänkäynnille tai ruokalippuihin. Monipuolinen valintamme varmistaa puolueen eri näkökohtien sujuvan ja järjestäytyneen käsittelyn. Valitse eri väreistä ja malleista vastaamaan gaalatapahtuman teemaa.

Ostaa täältä
initiation ribbon and scissors

Avaa gaala tyylikkäästi

Avaa gaalasi tyylillä eksklusiivisilla nauhanleikkausbändeillä! Luo ikimuistoinen aloitus illasta leikkaamalla seremonisesti symbolista nauhaa merkitsemällä lumoavan juhlan alkua.

Suunnittele nauha täällä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilauksen tekemisessä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne tarjoavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • Yökerhot ja yöelämä

  Luo unohtumaton yö yökerhon sykkivään yöelämään eksklusiivisilla lipuillamme. Turvamekanismeillamme ja tehokkaalla pääsynhallinnolla voit olla varma, että vain kutsutut vieraat pääsevät puolueeseen.

  Lue lisää
 • party time

  VIP -tapahtumat

  Tee VIP -tapahtumastasi unohtumaton kokemus yksinoikeudella VIP -liput. Anna VIP -vieraillesi maku ylimääräisestä illasta, joka odottaa heitä ja luo ilmapiiri ennakointia ja tyylikkyyttä.

  Lue lisää