Räätälöidyt ratkaisut museoille ja nähtävyyksille

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja museoille ja nähtävyyksille vierailijoiden saumattoman kokemuksen varmistamiseksi. Tuotteemme, mukaan lukien pääsybändit, liput ja rannekkeet, on suunniteltu optimoimaan pääsynhallinta- ja vieraiden tunnistaminen.

Modern art wristbands pink

Helppo pääsy kankaan rannekkeilla

Esittele erityinen kosketus museovieraillesi kangasrannekkeidemme kanssa. Täydellinen vieraiden erottamiseen ja tunnistamiseen, nämä rannekkeet ovat saatavana tulostamalla tai ilman sitä ja erilaisia ​​materiaaleja, mukaan lukien eko-bambu. Lisää henkilökohtainen kosketus vieraille tyylikkäillä kangasrannekkeillamme, jotka eivät ole vain toiminnallisia, vaan myös ikimuistoisia matkamuistoja, jotka vierailijat voivat viedä kotiin.

Katso kaikki vaihtoehdot täältä
Modern art lanyards pink

Lanyardit matkamuistoina

Esittele erityinen yksityiskohta työntekijöillesi ja vierailijoillesi kaulanauhojemme kanssa. Ihanteellinen tunnistamiseen työntekijän tunnusten kanssa samalla kun se toimii myös ikimuistoisena matkamuistona. Lanyardejamme on saatavana eri malleissa ja materiaaleissa. Ne eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös osa yrityksen historiaa, jonka työntekijät ja vierailijat voivat ottaa mukaan.

Katso kaikki vaihtoehdot täältä
ART METAL tokens

Ainutlaatuinen matkamuisto

yhä useammat museot ovat tajunneet mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia matkamuistoja, jotka kertovat tarinan samalla kun niistä tulee keräilyesineitä, jotka vieraasi voivat ylpeänä näyttää ystävilleen ja perheilleen. JM Bandissa meillä on monia vaihtoehtoja luoda sinulle ainutlaatuisia merkkejä erilaisissa materiaaleissa.

Katso mahdollisuudet täältä
2-Part Cloakroom Tickets with Print Ticket JM Band UK 100 Orange

Räätälöityjä malleja

JM -yhtye antaa sinun luoda henkilökohtaisen viitta. Tämä tarkoittaa, että voit saada logon päälle ja lisätä ylimääräiset yksityiskohdat visuaaliseen tuotemerkkistrategiaan. Kyseiden lippujen suunnittelun lisäksi niitä on saatavana myös vakioratkaisuna, jossa on esipainettu teksti ja numerot.

Katso kaikki liput täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • trampoline park

  Sisätiloissa

  Tuotteemme ovat ihanteellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun trampoliinipuiston tai Playlandin luomiseen. Ne varmistavat eri vierailuryhmien tai eri ikäluokkien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • friends in amusement park eating popcorn

  Sirkus

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun sirkuskokemuksen luomiseen. Voit hallita pääsyä tehokkaasti, kiinnittää yleisöä mahdollisuuden lisätä oma tuotemerkki ja luoda unohtumaton kokemus.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää