Uima -altaiden vedenpitävät pääsyratkaisut

JM -yhtyeen tuotteet ovat ihanteellisia käytettäväksi uima -altaissa ja vesipuistoissa. Vedenpitävät rannekkeet ja pääsykortit varmistavat tehokkaan ja luotettavan pääsynhallinnan vastustaen vettä ja kosteutta. Kestävyyden ja mukavuuden vuoksi vesitoiminnan aikana tuotteemme varmistavat, että vain maksamalla vierailla ja jäsenillä on pääsy tiloihin. Eri väreissä ja räätälöintivaihtoehdoissa on helppo erottaa eri ikäryhmät, pääsytasot tai toiminnot.

Woman swimming

Helppo tunnistaminen rannekkeiden kanssa

Tyvek -paperirannekkeemme tekevät uima -altaan vieraiden, henkilökunnan tai erikoisryhmien tunnistamisen helpoksi. Tämä myötävaikuttaa sujuvaan ja järjestäytyneeseen kokemukseen kaikille osapuolille.

Katso kaikki paperirannekkeemme täältä
color silicone rfid wristbands

RFID -silikonirannekkeet

RFID -silikonirannekkeemme ovat täydellisiä uima -altaisiin. Ne ovat vedenpitäviä ja kestäviä, ihanteellisia jatkuvaan käyttöön märissä ympäristöissä. Uima -altaat voivat helposti luokitella vieraat pääsytasolla tai uima -aikoina. Ne ovat myös hypoallergeenisiä ja mukavia käyttää, mikä tekee niistä suosikki kaiken ikäisten uimareiden keskuudessa.

Katso lisää RFID -vaihtoehtoja täältä
male coach in water

Helppo joukkue jaosto värillisillä rannekkeilla

Värikkäitä silikonirannekkeitamme ovat ihanteellinen ratkaisu joukkueen jakautumiseen osallistuessaan vesiurheiluun useiden osallistujien kanssa. Rannekkeet ovat eri värejä, ja ne on helppo laittaa ja lähteä, jolloin voit keskittyä itse urheiluun.

Katso kaikki värit täältä
JM Band supplies access control products to swimming pools as well.

Kaikentyyppiset viitta -liput

Vihkohuoneliput, jotka ovat saatavana paperina, muovina ja itsekiinnittyvällä muovilla, ovat täydellinen ratkaisu uima-altaan viittahuoneiden tarpeisiin. Paperiliput ovat ihanteellisia kertaluonteisiin käyttöön, muoviliput tarjoavat kestävyyden kosteassa ympäristössä, ja itseliimautuvat muoviliput ovat käyttäjäystävällisiä eivätkä jätä jäännöksiä. Nämä liput on suunniteltu tekemään uima -altaiden ja tehokkaiden uima -altaissa.

Katso viitta -liput täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu kertaluonteiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja niitä voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • trampoline park

  Sisäleikkikentät ja trampoliinipuistot

  Tuotteemme ovat ihanteellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun trampoliinipuiston tai sisäpelaamisen luomiseen. Ne varmistavat eri vierailuryhmien tai ikäryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • sports event

  Urheilutapahtumat

  Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti, kiinnittää faneja mahdollisuuden tulostaa joukkueiden nimet tai sponsoroiden logot ja luoda unohtumattoman urheilukokemuksen.

  Lue lisää
 • happy marathon runners

  Maratonit ja juokseminen

  Luo saumaton juoksukokemus JM Bandin maratonin tuotteista ja juoksutapahtumista - kilpailunumeroista lisävarusteisiin, jotka varmistavat sujuvan ja ammatillisen suorituksen.

  Lue lisää