Tehokas pääsy, tunnistaminen ja turvallisuus

JMBANDin tuotteet ovat ihanteellisia käytettäväksi koulutusympäristöissä ja laitoksissa, mikä tarjoaa tehokkaan ja luotettavan tavan hallita pääsyä, tunnistamista ja turvallisuutta. Valikoimamme sisältää laajan valikoiman bändejä, kortteja, muovikortteja ja asusteita, muokattavissa tiettyjen vaatimusten täyttämiseksi.

Lanyards and id card holder hard pvc

Lanyard- ja henkilökortin haltija

Järjestä henkilöstösi ja varmista, että heillä on aina keinot kuljettaa henkilökorttinsa ja/tai avaimet turvallisella ja helposti näkyvällä tavalla. Lanyardimme on saatavana vakioväreinä tai logosi ja graafisten mieltymysten kanssa. Voimmeko auttaa järjestämään koulutuslaitostasi?

Ostaa täältä
Managing Guests for Your Friday Bar

Vieraiden hallinta perjantaibaariin

Hyvä ja juhlava perjantai -baari houkuttelee usein monia ihmisiä, mukaan lukien opiskelijat ja ne, jotka etsivät vain halpaa baaria. Rannekkeidemme avulla voit seurata eri vieraita. Rannekkeemme ovat saatavilla esimerkiksi mustalla painolla ja ne toimitetaan nopeasti. Jos sinulla on muita toiveita, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.

Suunnittele rannekkeesi täältä
Miss universe ribbon

Vuoden tai muun opiskelijan myöntäminen ja juhliminen

Kuka on suorittanut parhaan? Kuka on mukavin ja kuka ansaitsee vain vähän ylimääräistä tunnustusta? Tilauspuistoilla on helppo suunnitella puite, joka kunnioittaa opiskelijoita heidän ahkerasta työstään koulutuksessa. Kaikkia puitteitamme on saatavana useissa väreissä, materiaaleissa ja painatusväreissä, joten vain mielikuvituksesi rajoittaa ketä kunnioittaa mitä.

Suunnittele tilauslasit täältä
Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Drinks Roll - Blue

Liput kaikkiin tarkoituksiin

isännöinti perjantaina baarissa vai onko sinulla ruokakojuja tai ruoka -autoja? Meillä on lippuja kaikkiin tarkoituksiin joko ruokaan, juomiin, sisäänpääsyyn tai henkilökohtaisesti suunniteltuihin lippuihin. Löydät ne kaikki kanssamme. Luo tasainen ja tehokas lippuratkaisu tapahtumiin laajalla valinnallamme.

Osta lippuja täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu kertaluonteiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja niitä voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • teenagers in formal wear posing together

  Gaalajuhla

  Tee gaalajuhlasta unohtumaton ilta tuotteidemme kanssa. Rannekkeidemme ja lippujen avulla voit varmistaa, että vain kutsutut vieraat voivat osallistua. Mukauta liput henkilökohtaisella kosketuksellasi tai juhlan teemalla luodaksesi ainutlaatuisen ja juhlallisen ilmapiirin.

  Lue lisää
 • environmentally friendly

  Kestävyys

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 • sports events

  Urheilutapahtumat

  Tuotteidemme avulla voit hallita pääsyä tehokkaasti, varmistaa fanien sitoutumisen vaihtoehtoihin tulostusjoukkueen nimien tai sponsorilogien kanssa ja luoda unohtumattoman urheilukokemuksen.

  Lue lisää