RFID -tekniikka - Tutustu siihen, mitä voimme tehdä sinulle

Kun RFID -teknologiatuotteitamme laajenee, samoin asiakkaidemme tarpeet lisää järjestelmiä, jotka voivat tukea NFC -rannekkeita vieraiden rekisteröintiä varten tai vastaavia tapahtumillesi tai muille kokoontumisillesi. Siksi olemme kehittäneet oman järjestelmän, joka tulee mukana ja on perustettu, kun ostat vähintään 100 RFID -rannekkeen. Jos tarvitset edistyneempää järjestelmää, kuten käteisvarojen maksuja tai kulunvalvontaa, olemme tehneet yhteistyötä Loomis-Pay- ja ScanView Sikringin kanssa. Tällä tavalla voimme räätälöidä järjestelmän, joka sopii toiveihisi ja tarpeisiisi. Tutustu alla nähdäksesi, mitä voimme tarjota sinulle RFID: n suhteen.

JM Band populaere sider

Oletko valmis kokeilemaan erityisesti kehitettyä RFID -järjestelmäämme?

räätälöity RFID -järjestelmä on suunniteltu auttamaan sinua ylläpitämään tarkkaa hallintaa ja saamaan arvokkaita näkemyksiä vierailijoiden toiminnasta RFID -rannekorujen tai muiden RFID -tuotteiden avulla.

Katso RFID -tuotteitamme

JM -kaistalla meillä on laaja valikoima RFID -tuotteita, jotka palvelevat erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä. Omistuksemme RFID-tekniikkaan ja räätälöityihin ratkaisuihin tekee meistä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Ota ensimmäinen askel kohti saumattomia tapahtumien rekisteröintiä tutkimalla alla olevaa valikoimaa.

1 / 6

Teemme yhteistyötä parhaiden kanssa

JM Bandissa uskomme, että yleinen kokemus on ratkaisevan tärkeä arvon luomiseksi asiakkaillemme ja tarjoamaan heille parhaan mahdollisen kokemuksen. Siksi olemme perustaneet kumppanuuksia asiaankuuluvien toimialojen johtavien toimijoiden kanssa varmistaaksemme asiakkaidemme vertaansa vailla olevan kokemuksen. Alla voit lukea lisää kumppaneistamme RFID -tekniikassa.

LOOMIS-PAY

Loomis-maksu yhteistyössä JM-yhtyeen kanssa

Kun Android POS -järjestelmä on helposti ohjattava kosketusnäytöllä, tuotteet valitaan kosketuksella. Skannaa kohteita viivakoodin skannerilla, ja kaikki synkronoidaan automaattisesti pilveen. Se on käyttäjäystävällinen, täyttää viimeisimmät verovaatimukset ja vaatii Internetiä, joka voi tulla sekä 4G: ltä että WiFi: ltä. Loomis Pay pitää seurassa.

Tarvitsen kontaktiton maksun
SCANVIEW domicil

Scanview Sikring

ScanView on erittäin erikoistuneita työntekijöitä, jotka tarjoavat tiedon jakamista osastojensa välillä. He ovat valmiita neuvomaan sinulle teknisen kulunvalvontaa projektin koosta riippumatta.

 • Yli 15 vuoden kokemus
 • 50 omistautunutta työntekijää
 • << Li> 30 kenttäteknikot
 • Valtakunnallinen palvelu
 • Valtio, alueet ja kunnat , ja logistiikka
 • Vähittäiskauppa, teollisuus ja liiketoiminta
Tarvitsen teknisen kulunvalvonnan

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekorun tyypistä. Jotkut rannekorut ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekorut on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja niitä voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, annamme rannekorujen tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • girls happy marathon runners

  Maratonit ja juoksutapahtumat

  Luo saumaton juoksukokemus JMBANDin maratonien tuotteista ja juoksutapahtumista - kilpailunumeroista lisävarusteisiin, jotka varmistavat sujuvan ja ammatillisen suorituksen.

  Lue lisää
 • environmentally-friendly

  Kestävyys

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää