Ruokamarkkinat ja messut

JMbandin tuotteet auttavat luomaan ammattimaisen ja järjestäytyneen ilmapiirin Food and Flea -markkinoilla lisäämällä samalla väriä, tuotemerkkien mahdollisuuksia ja helppoa kulunvalvontaa. Tämä tekee markkinoista houkuttelevampia sekä näytteilleasettajille että vieraille, jotka osallistuvat menestyvään ja ikimuistoiseen tapahtumaan.

Drink Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Coffee Roll - Brown

Kahvi- ja juoma liput

Nosta kahvikokemuksesi ainutlaatuisilla kahvi- ja juomalippuillamme. Nämä tyylikkäät liput eivät vain anna pääsyä herkullisiin juomiin, vaan lisäävät myös ripauksen tyylikkyyttä koko kokemukseen. Nautit sitten kupillista kuumaa kahvia tai virkistävää juomaa, liput tekevät siitä nautinnollisen ja hyvin organisoidun tapahtuman. Luo hetki puhdasta kahvin ylellisyyttä erityisesti suunniteltujen lippujen kanssa, täydellinen lisä kaikkiin juomakokemuksiin.

Katso kaikki vaihtoehdot täältä
Food Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Food Roll - Green

Ruokalippu

mene vihreäksi ja tyylikkäästi jMbands -ruokalippujen kanssa. Lippumme on muotoiltu rakkaudella ruokaan, jonka ne on tarkoitus lunastaa. Anna tapahtumillesi käänne ja esittele sitoutumistasi vieraiden ruokailukokemuksiin. Valitse JMBands -ruokalippuja.

Osta ruokaliput täältä
Wristbands for food event

Rannekkeet ruokafestivaalille

Käyttörannekkeemme ja liput varmistavat ruoka- ja kirpputorien sujuvan pääsynhallinnan varmistaen, että vain maksavilla vierailla on pääsy alueelle.

Suunnittele kankaan rannekkeet
wristbands for food festival and food market

Paperirannekkeet aterialipuna

Tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa bändejä, lippuja ja tarroja markkinoiden nimellä, logoilla tai tietyillä viesteillä, mikä mahdollistaa tuotemerkin ja markkinoinnin.

Suunnittele paperirannekkeet

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Voidaanko rannekkeet räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa rannekkeet omalla mallillasi, logolla tai tekstillä.

Ovatko rannekkeet vedenpitävät?

se riippuu rannekkeen tyypistä. Jotkut rannekkeet ovat vedenpitäviä tai vedenkestäviä, kun taas toiset saattavat olla alttiimpia vedelle.

Voidaanko rannekkeita käyttää uudelleen?

Se riippuu rannekkeen materiaalista ja suunnittelusta. Jotkut rannekkeet on suunniteltu yksittäiseen käyttöön, eikä niitä voida käyttää uudelleen poistamisen jälkeen, kun taas toiset ovat uudelleenkäytettäviä ja ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.

Voinko tilata rannekkeet eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme rannekkeiden tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit yleensä valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin halutun määrän ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilaamalla.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • lots of fans at a concert

  Festivaalit ja konsertit

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne tarjoavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • environmentally-friendly

  Puhdisempi tulevaisuus

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää