Harjoittelu JM -yhtyeellä

Oletko valmis maailmanluokan harjoitteluun? Haluatko tehdä muutoksen - itsellesi, meille ja kaikille tyytyväisille asiakkaillemme? Jatka lukemista ja opi lisää seikkailusta, johon voit olla osa, fantastisen joukkueemme rinnalla.

Work space

Keitä olemme

viimeisen 30 vuoden ajan JM -yhtye APS on toimittanut musiikki- ja viihdeteollisuutta. Vuonna 2021 nuori joukkue osti meidät, joilla oli uusia kasvun tavoitteita ja lisääntynyttä näkyvyyttä palvelemillamme kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna 2023 JM Band Future-Conferprofery -järjestelmänsä käynnistämällä täysin uuden ja modernin asennuksen.

Lisätietoja meistä.
4 people to meet at the office

Kuka sinä olet

; Sinulla on intohimo verkkokauppaan ja kiinnostus alan yhteen tai useampaan osaan, olipa kyse sitten markkinoinnista, viestinnästä, suunnittelusta tai jotain muuta kokonaan. Olet luova ja kekseliäitä tai nautit rakennusrakenteista - Pyrkyt saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset käytettävissäsi olevilla resursseilla. Tärkeintä on, että olet ennakkoluuloton ja myötävaikuttanut positiiviseen työympäristöön.

Muista, että keskitymme yksilöihin ja arvoihin, ei vain CV.

Hae nyt.
 • markkinointikeskeisten harjoittelijoiden kanssa

  sisältömarkkinointi, SEO, linkkien rakentaminen, Google Analytics, sosiaalisen median markkinointi, markkina -analyysi, segmentointi.

 • viestinnän harjoittelijoille

  blogiviestit, sosiaalisen median viestintä, uutiskirjeet, sisäinen viestintä, podcastit, tuotekuvaukset, pr.

 • verkkokauppakeskeisiin harjoittelijoille

  blogiviestit, sosiaalisen median viestintä, uutiskirjeet, sisäinen viestintä, podcastit, tuotekuvaukset, pr.

 • Visuelt OG Web-Orienterede praktikanter

  tuotevalokuvaus, graafinen kehitys, ulkoinen verkkokehitys.

 • 2-6 kuukauden käytännön kokemus ansioluettelollesi.

  Tunnemme vastuun yhteiskunnasta, johon olemme osa, ja näemme sen velvollisuutena tukea mahdollisimman monta ihmistä uransa aloittamisessa. Siksi tarjoamme 2-6 fantastista kuukautta, jotka voit sisällyttää onnellisesti ansioluetteloosi.

 • Toimistoympäristö Nintendo Switch, Foosball ja Popcorn.

  Meillä on filosofia, että ympäristö ja oikea ilmapiiri edistävät luovuutta ja parantavat työntekijöidemme ja harjoittelijoiden hyvinvointia.

 • Upeat yritystapahtumat herkullisella ruoalla.

  Meille yrityskulttuuri on ratkaisevan tärkeää, ja yhtenäisyys on erityisen tärkeä, etenkin kun asiat ovat kiireisiä. Siksi järjestämme säännöllisesti yritystapahtumia suhteiden vahvistamiseksi ja tuntemaan toisiamme paremmin

 • Toimistopäivät.

  Ymmärrämme koulutuksesi merkityksen ja tunnustamme siihen liittyvän satunnaisen painostuksen. Siksi sinulla on mahdollisuus työskennellä tehtävien parissa harjoittelujakson aikana.

 • Kunnianhimoiset ja ystävälliset kollegat.

  Vahvistamme toisiamme joukkueena ja työpaikallamme kaikki ovat kollega. Arvostamme keskinäistä kunnioitusta ja tarjoamme mahdollisuuden kuunnella ja oppia toisiltaan.

 • Rajoittamaton kahvi.

  Vaikka työskentelemme päättäväisyyden kanssa, on myös tilaa kahville ja rento keskusteluille kollegoiden kanssa epävirallisissa olosuhteissa. Uskomme, että parhaat tulokset ilmenevät, kun arvostamme hyvää toveruutta.

 • Mahdollisuus etätyöhön.

  Meillä kaikilla on yksilöllisiä tarpeita, ja työtyylimme vaihtelevat. Siksi tarjoamme jatkuvasti mahdollisuuden etätyöhön, jos se osoittaa tuottavan parhaat tulokset. Uskomme keskinäiseen kunnioitukseen toisiamme ja tehtäviä, jotka meidän on suoritettava.

 • Suuri vapaus työssäsi.

  Olemme tietoisia siitä, että maailma kehittyy jatkuvasti, ja siksi meidän on oltava myös jatkuvassa kehityksessä. Uskomme, että kehitys voi tapahtua pelin kautta ja harjoittamalla aktiviteetteja, joita pidämme nautinnollisina. Tähän voi kuulua verkkokursseja AI: ssa, esitykset kaupungissa, kiehtovan jännittävän podcastin lukeminen tai yksinkertaisesti kirjan lukeminen, joka myötävaikuttaa yhteen asettamiin yhteisiin tavoitteisiin.

 • Työpajat, kaupungin esitykset ja erilaiset verkkokurssit.

  Arvostamme tietämystä, jonka harjoittelijat ja opiskelijat tuovat mukanaan koulutuksestaan. Samanaikaisesti tiedämme, että emme voi olla asiantuntijoita kaikilla tieteenaloilla. Siksi varmistamme, että työntekijämme voivat jatkuvasti saada tietoa ulkoisista lähteistä verkostoitumiskokouksien, esitysten ja vastaavien toimintojen avulla.

 • Michael Frederiksen - Markkinointikoordinaattori

  "Olen ollut hämmästyttävällä matkalla vuodesta 2021 lähtien, kun liittyin JM-yhtyeeseen markkinoinnin ja sähköisen kaupan harjoittelijana. Viimeisen 2,5 vuoden aikana olen kehittynyt markkinointialueilla, jotka houkuttelevat minua, ja minulla on Olisi vapaus syventää asioita, jotka ovat kiinnostaneet kiinnostukseni. Minulle se on enemmän kuin vain työpaikka ja kollegat; se on paikka, jossa kollegani ovat ystäviä, henkilökohtainen kehitys on keskittynyt ja virheitä pidetään oppimisen. Työntekijäkulttuuri on Rakennettu arvokkaaseen perustaan, ja siksi sinun pitäisi liittyä JM -yhtyeen matkalle. "

 • Reka Sirko - Harjoittelija Business Academy Aarhusista

  "Olin harjoittelija tässä yrityksessä ja minulla oli uskomattomia kokemuksia. Thomas & Hans Christian olivat todella ammattitaitoisia ja heidän työntekijänsä olivat todella vieraanvaraisia. Me kaikki menimme hyvin ja tunsimme hauskaa samanaikaisesti sain ammatilliset kokemukset sisällä Positiivinen työympäristö. Kiitos kaikesta! - Reka Sirko - 2021 "

 • Philip Panduro- Myynti harjoittelija

  pari tekstiä kuvan kanssa keskittyäksesi valitsemaan tuotteeseen, keräykseen tai blogin viestiin. Lisää yksityiskohtia saatavuudesta, tyylistä tai jopa tarjoa arvostelu. Lisää yksityiskohtia saatavuudesta, tyylistä tai jopa tarjoa arvostelu. Lisää yksityiskohtia saatavuudesta, tyylistä tai jopa tarjoa arvostelu. Lisää tietoja saatavuudesta, tyylistä tai jopa tarjoa arvostelu.

graphic designer at work

Pitäisikö meidän keskustella?

Voitteko kuvitella olevansa osa JM -yhtyettä, ja oletko valmis aloittamaan uskomattoman kasvumatkan kanssamme ja kaikkien onnellisten kollegoidemme kanssa? Keskustellaan ja katsotaanko hyvä.

Kyllä, ole hyvä - hae nyt!