Affiliate -kumppanuus jMband.co.ukin kanssa

Haluatko ansaita rahaa mainostamalla meitä verkkosivustollasi, blogissasi tai muiden tytäryhtiökanavien kautta? Lue lisätietoja meistä ja tarjoamistamme erilaisista kumppanuusmahdollisuuksista. Yhteistyössä kanssamme saat pääsyn useisiin etuihin, jotka voivat tehdä tytäryhtiömarkkinoinnista sekä palkitsevaa että vaivaa. Olemme ylpeitä tarjoamalla laadukkaita tuotteita, jotka tunnetaan heidän luotettavuudestaan ​​ja suorituskyvystään. Laajan tuotevalikoimamme antaa sinun kohdistaa erilaiset yleisöt. Kunkin myyntitapahtuman houkuttelevan 10%: n komission avulla voit odottaa kasvaneita tuloja mainostamalla tuotteita, jotka on arvostettu niiden laadusta.

Affiliate marketing

Kumppaniohat JM -yhtyeessä

Korkea muuntoprosentti (EPC noin 1 £)

tuotesyötteemme automaattiset päivitykset

laaja valikoima tuotebannereita

meneillään olevat kilpailut

tuki ja avustus sisältöön

14 päivän evästeen aika

mahdollisuus tytäryhtiöiden uudelleenkohdistamista, sisältöä ja johtoja (kun oikeat olosuhteet täyttyvät)

komissio: 10%

creative collaboration

Restrictions

Emme salli minkäänlaista tytäryhtiöitä alennusverkkosivustoilla ja vastaavilla alustoilla. JMBAND.co.uk ei ole myöskään sallittu. Lisäksi Google -mainokset ja ostokset eivät ole vaihtoehtoja mainostamiseen.

Kuinka ilmoittautua

jmband.co.uk tekee yhteistyötä kahden tytäryhtiöverkon kanssa pohjoismaissa: kumppanimainokset ja addrevenue.io. Nämä ovat johtavia verkkoja jokaisessa maassa, jossa he käyttävät, ja varmistavat sujuvan yhteistyön kumppanina ja Yhdysvaltojen välillä. Molemmilla alustoilla on helppo kirjautua, ja jos ongelmia ilmenee, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä alla olevan yhteyslomakkeen kautta. Voit myös tavoittaa kaksi tytäryhtiöverkkoa, ja ne auttavat useimmissa asioissa sähköpostitse tai puhelimitse:

addrevenue.io logo

Addrevenue.io

Rekisteröidy addrevenue täällä

< P> 2. Kun olet kirjautunut/kirjautunut sisään, löydät kumppaniohjelmamme täältä.

3. Sitten voit lähettää hakemuksen, niin hyväksymme sen.

4. Nyt olet valmis - Tervetuloa kyytiin!

Ota yhteyttä addrevenue.io info@addrevenue.io (ruotsalainen/englanninkielinen tuki)

Tietoja JM -yhtyeestä

JM -yhtyeen perusti vuonna 1994 intohimoinen sähköinsinööri, jolla on juuret sekä Amerikassa että Israelissa. Löydettyään rakkauden ja aloittanut perheen Tanskasta, tämä entinen katutaiteilija muutti intohimonsa katutaiteeseen liiketoimintaan. JM Bandin perustaja suunnitteli ja rakensi omat tulostimensa, jotka perustettiin alun perin tuontiyrityksenä festivaaleilla ja markkinoilla, ja rakensi omia tulostimia hyödyntäen hänen taustaansa sähkötekniikassa. Tämä antoi yritykselle merkittävän edun ja kyvyn tuottaa ja toimittaa satoja tuhansia rannekkeita hyvin lyhyessä ajassa.

Yli 25 vuoden kokemus festivaalin rannekkeiden/ohjausbändien, lippujen, rahakkeiden, rahakkeiden, myymisestä, rahakkeet, rahakkeet, JMBAND.co.uk on avaimena ja erilaisia ​​painetuja materiaaleja ja tavaroita kaiken kokoisten ja yrityksille Euroopassa, JMBAND.CO.uk on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla luotettavaksi ja kokeneeksi pelaajaksi. Yhdistämme teknisen asiantuntemuksen laajaan teollisuustietoon korkealaatuisten tuotteiden tarjoamiseksi ja ikimuistoisten kokemusten luomiseksi asiakkaillemme. Sitoumuksemme innovaatioihin ja tehokkuuteen on tehnyt meistä parempana kumppaneita kaiken kokoisille tapahtumille, ja odotamme innolla jatkavan luotettavien ratkaisujen tarjoamista tulevina vuosina.

UKK - Affiliate -kumppanuudesta jMband.co.ukin kanssa

Work space

Mikä on jmband.co.ukin kohderyhmä?

jmband.co.uk palvelee laajaa yleisöä eri asiakassegmenttien sisällä. Alla on muutamia esimerkkejä asiakkaista ja tuotteista, joita he saattavat vaatia.

  • Festivaalit/konsertit/tapahtumat: Festivaalin rannekkeet/ohjausbändit
  • Yökerhot/ravintolateollisuus: Liput, Tokens , ja ohjausbändit
  • Urheilutapahtumat: liput, rahakkeet, valvontabändit ja kilpailunumerot
  • Opetuslaitokset: avainketjut/kaulanauhat, liput, ID -kaistat ja ohjausbändit
  • Museot: Näppäimistö/kaulanauha, valvontabändit ja liput

Mikä on tytäryhtiömarkkinointi?

tytäryhtiömarkkinointi on verkkomarkkinointimenetelmä, jossa sisällöntuottajat ja yritykset tekevät yhteistyötä liikenteen ja myynnin lisäämiseksi. Yritykset maksavat tytäryhtiömarkkinointikumppaneille (vaikuttajat, bloggaajat, YouTube-tähdet jne.) Suositellakseen tuotteitaan tai palveluitaan. Yritykset saavat enemmän valotusta ja liikennettä, kun taas kumppanit ansaitsevat rahaa suosittelemalla/mainostamalla tuotteita verkkoonsa.

Mitä sisältöhöntekijä tarkoittaa?

Sisältöyhtiö tarkoittaa rahan ansaitsemista tuottamalla sisältöä muille. Tämä voi sisältää teksti-, video- tai äänisisältöä. Tyypillisesti sinulle maksetaan palkkio jokaisesta tuottamastasi myynnistä. Sisältöhaltija sisältää tyypillisesti verkkosivuston artikkeleita, arvosteluja, hintavertailuja ja vastaavaa sisältöä.

Mikä on uudelleenkohdistus tytäryhtiö?

; Tämä saavutetaan käyttämällä evästeitä ja muita tekniikoita, jotka seuraavat käyttäjien toimintaa Internetissä, kuten Facebookissa tai muissa sosiaalisen median alustoissa.

Voiko kukaan aloittaa kumppanuuden jMband.co.ukin kanssa?

Kyllä, kuka tahansa voi tulla osa kumppaniverkkoamme. Kun olet hakenut liittymään ohjelmaan, otamme sinuun yhteyttä selvittääksesi, kuinka voimme saavuttaa hyvät tulokset yhdessä.

Mikä on tytäryhtiölinkki?

Affiliate -linkki on hyperlinkki, jonka avulla verkkosivusto tai bloggaaja voi ansaita rahaa viittaamalla liikenteeseen toiselle verkkosivustolle. Kolmannen osapuolen ohjelmat helpottavat toisinaan tytäryhtiölinkkejä, joiden avulla bloggaajat ja muut verkkosivustojen järjestelmänvalvojat voivat ansaita palkkioita viittauksistaan. Tyypillisesti tytäryhtiö -linkki sisältää linkin tuotesivulle ja tiedot, jotka voivat seurata, mikä verkkosivusto tuotti myynnin ja mitä verkkoa käytettiin, kuten kumppanimainokset.

Kuinka paljon voin ansaita tytäryhtiömarkkinoinnista?

Voit ansaita niin paljon kuin haluat tytäryhtiömarkkinoinnilla, jos sinulla on hyvä strategia ja osaat hyödyntää markkinointikanaviasi ja verkkoasi. Siksi se riippuu omasta ponnisteluistasi.

Kuinka monessa maassa voi tulla kumppani?

Affiliaatiohjelmamme on perustettu toimimaan seuraavissa maissa:

Tanska

Ruotsi

Norja

Suomi

Saksa

Ranska

Suomessa ja Ruotsissa

Espanja

Sveitsi

Onko sinulla kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä.