Kukkakauppasi lisävarusteet

Kiireisessä päivittäisessä rutiinissa, jossa keskitytään kauniiden ja ainutlaatuisten koristeiden luomiseen asiakkaidesi ilahduttamiseksi, on tärkeää arvioida nopeasti kukkakauppasi tuotteiden ja asusteiden tarpeesi. Siksi olemme luoneet maailmankaikkeuden, jonka tavoitteena on inspiroida sinua ja tarjota nopea yleiskatsaus tarjoamistamme tuotteista, erityisesti räätälöityteollesi.

flower shop

Seppeleiden bändit

Kun valitset seppeleiden bändejä, sinulla on mahdollisuus tarjota asiakkaillesi kaunis ja tyylikäs nauha, joka lisää luokan ylimääräisen ulottuvuuden kukka -luomuksiinsa. Olemme suunnitelleet seppeleiden kaistamme huolellisesti, käyttämällä pehmeää ja mukavaa materiaalia, joka suojaa kukkia ja lisää ylellisen kosketuksen. Tämä nauha ei ole vain toiminnallinen ratkaisu, vaan myös osa kukien taiteellista esitystä, mikä tekee kunnianosoituksesta vielä ikimuistoisemman.

Suunnittele satiininauha täältä
gift with nice gift ribbon

Tyylikkät lahjinauhat

JM -yhtyeen lahjanauhat osallistuvat tyyliin ja eleganssiin kukkalahjoihisi. Tässä mielikuvitus on ainoa raja, jolla on laaja värivalikoima ja erikoisvaihtoehdot. Lahjakiinalla parannat kukka -asetelmiesi visuaalista vetovoimaa.

Löydä lahjanauha täältä
talented female florist business owner creates

Luo ainutlaatuinen esitys

Nauhamme auttavat luomaan ainutlaatuisen esityksen, jonka avulla voit erottua kilpailusta. Voit mukauttaa tuotteitamme vastaamaan omaa tyyliäsi ja tuotemerkkiäsi luomalla ainutlaatuisen ja tunnistettavan esityksen.

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin täällä
florist working

Kestävyys ja laatu

Nauhamme on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista varmistaen, että ne kestävät kukka-alan vaatimukset. He ovat tukevia ja ylläpitävät esteettistä ulkonäköään pitkään.

Katso valintamme täältä

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Mitkä värit voidaan tulostaa nauhaan?

Voimme tulostaa seuraavissa väreissä: metallinen kulta, metallinen hopea, valkoinen ja musta.

Mitä eroa Eco Satinin ja PolyProtexin välillä on?

PolyProtex on muovimateriaali ja muistuttaa lahjakiuhtia. Sen rakenne on samanlainen kuin tavalliset lahjanauhat, joita löytyy kaupoista. Eco Satin on pehmeämpi materiaali, joka tarjoaa "ylellisemmän" tunteen ja sitä käytetään usein esineisiin, kuten hautajaiskimppuihin ja seppeleihin.

Onko pakkauksissa vähimmäisostoa vai voitko ostaa yhden rullan kerrallaan?

On mahdollista ostaa eri nauhojen yksittäisiä rullia. Määräalennus on kuitenkin tyypillisesti ostaessasi useita rullia kerralla.

Mikä on nauharullan pituus?

 • Eco -satiini on 25 metriä.
 • Polyprotex on 90 metriä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

 • girls happy marathon runners

  Maratonit ja juokseminen

  Luo virheetön juoksukokemus JMBANDin maratonien tuotteista ja juoksutapahtumista - kilpailunumeroista lisävarusteisiin, jotka varmistavat saumattoman ja ammatillisen suorituksen.

  Lue lisää
 • environmentally-friendly

  Kestävyys

  Tuotteemme ovat täydellinen ratkaisu kestävän ja ympäristöystävällisen tapahtuman luomiseen. Olemme omistautuneet auttamaan sinua osallistumaan kestävämpaan tulevaisuuteen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävän tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen saumattoman pääsyn ja parannetun vieraskokemuksen.

  Lue lisää