Yhteistyökumppani ja sponsoriluettelo

Viime vuosina JM Band on rakentanut ylpeänä hedelmällisiä kumppanuuksia inspiroivien oppilaitosten kanssa ja vakiinnuttanut merkityksellisiä sponsorointeja monien mielenkiintoisten yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa. Omistuksemme aktiiviseen tukeen ja yhteistyöhön ei ole vain vahvistanut yhteyksiämme eri aloille, vaan myös avannut oven innovatiivisille aloitteille, joilla on positiivinen vaikutus koko yhteiskuntaan.

alla löydät lyhyen lyhyen Yleiskatsaus mielenkiintoisista projekteista, joissa olemme harjoittaneet. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää mahdollisesta yhteistyöstä tai sponsoroinnista. Löydät yhteystietomme sivun alareunasta.

oppilaitokset

Uskomme, että yrityksemme voi osallistua positiivisesti yhteiskuntaan, ja tämä on olennainen osa yrityksemme DNA: ta. Siksi työskentelemme tarkoituksenmukaisesti tarjotaksemme harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja nuorille, joilla on henkisiä haasteita. Ne on integroitu tiimimme, jossa he voivat hyötyä omistautuneista ja ammatillisista kollegoista. Alta löydät lisätietoja erilaisista oppilaitoksista, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Olemme aina avoimia uusille yhteistyöille instituutioiden kanssa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä ja aloittaa vuoropuhelu.

Interns from Business Academy Aarhus logo

Harjoittelijat Business Academy Aarhus

JM -yhtyeessä olemme säännöllisesti tervetulleita harjoittelijoita, pääasiassa Erhvervsakademi Aarhusta tai vastaavista oppilaitoksista. Painopisteemme ovat multimedia, digitaalinen kauppa, rahoitus ja markkinointi. On kuitenkin tärkeää korostaa, että arvostamme henkilökohtaista kemiaa ja inhimillisiä ominaisuuksia erittäin valintaprosessissamme kuin erityisiä koulutuslinjoja. Olemme aina valmiita keskustelemaan harjoittelupaikastasi. Seuraa alla olevaa linkkiä ja lue mahdollisista harjoittelupaikoista JM Bandissa.

Lue lisää
Aarhus Business Colleges logo

Opiskelijat Aarhus Business Collegesta

Vuodesta 2021 lähtien olemme tehneet yhteistyötä Aarhus Business College -opiskelijoiden kanssa, jotka ovat erikoistuneet myyntiin ja verkkokauppaan. Se on olennainen osa yrityksen DNA: ta vaikuttaakseen yhteiskuntaan positiivisella tavalla integroimalla jatkuvasti opiskelijoita. Opiskelijamme eivät vain lisää uutta tietämystä, vaan heillä on myös keskeinen rooli yrityksemme kehityksessä.

Olemme tyytyväisiä sekä aikuisiin että nuoriin opiskelijoihin. Jos haluat lisätietoja vaihtoehdoista opiskelijana JM Bandissa, lue lisää alla.

Lue lisää
Special Minds Aarhus logo

Harjoittelijat erityisistä mielistä Aarhus

Vuodesta 2021 lähtien meillä on jatkuvasti ollut harjoittelijoita Aarhuksen erityisistä mielistä. Erityinen mieli on kurssi nuorille ja aikuisille, joilla on autismispektrihäiriö ja vastaavat profiilit. Teemme tämän yksinkertaisesta syystä, että jaamme heidän näkemyksensä Työmarkkinat - Heidi erityisistä mielistä "

Lue lisää CSR -profiilistamme täältä

Sponsorilista

JM -yhtye on sitoutunut tukemaan yhteiskuntaa yrityksille, yhdistyksille ja joissain tapauksissa yksilöille sponsoroinnilla. Tämä sitoutuminen johtuu uskomuksesta, kuinka tärkeää on osallistua positiivisesti yhteiskuntaan, rakentaa läheisiä suhteita ja auttaa muita matkalla tavoitteisiinsa. Sponsorointiin voi kuulua tuotteita, alennuksia ja satunnaista taloudellista tukea, ja päätökset tehdään pääasiassa yksittäisiin tutkimuksiin, keskittyen taustalla oleviin ihmisiin ja sponsoroinnin tarkoitukseen sen sijaan, että noudattaisi tiukkoja sääntöjä ja eri segmenttien periaatteita. Näemme sponsorointia kaikille osapuolille win-win-tilanteena, uskoen, että auttamalla muita matkalla, siirryt myös askeleen pidemmälle omalla matkallasi.

alla on valikoima alueita, joilla Olemme tukeneet ajan myötä. Jos harkitset sponsoroinnin hakemista, sinua kehotetaan ottamaan yhteyttä vähintään 2 kuukautta ennen kuin tarvitset tukeamme, joten pyynnön arviointiin ja käsittelemiseen on riittävästi aikaa.

se kuitenkin, se kuitenkin on tärkeää huomata, että emme tue poliittisia tapahtumia tai muita toimia, jotka eivät ole heidän yritysten sosiaalisen vastuun (CSR) ja yhteisöarvojen mukaisia. Tämä periaate korostaa, että on tärkeää varmistaa, että sponsorointi ovat yhdenmukaisia ​​yleisen tehtävämme ja arvojemme kanssa.

  • Otter handball logo
  • Aalborg pirates red logo
  • Studenter bolaget aarhus logo
  • EE Logo
  • SL festudvalg logo
  • 5 ø festival logo
  • Logo with birdie
  • ZOE logo
  • Specialminds logo

Onko sinulla kysymyksiä? Lopuksi ota meihin yhteyttä.