UKK JM -yhtyeessä

Tervetuloa usein kysyttyihin kysymyksiin. Täällä pyrimme antamaan selkeät ja tarkat vastaukset yleisimpiin tutkimuksiin ja huolenaiheisiin. Ymmärrämme selkeyden merkityksen ennen päätösten tekemistä, minkä vuoksi olemme keränneet erilaisia ​​kysymyksiä ja vastauksia opastaaksesi tuotteitamme ja palveluidemme kautta mahdollisimman tehokkaasti. Seuraavat kohdat on jaettu seuraaviin luokkiin:

Yleiset kysymykset
tuotekohtaiset kysymykset

Jos et löydä vastausta Erityinen kysymys tässä, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä suoraan osoitteessa info@jmband.eu - Puhelin: +45 53 76 53 66. Olemme täällä auttamassa sinua!

Yleiset kysymykset JM Band

Work space

Miksi sitä kutsutaan JM -yhtyeeksi?

Yhtiö on nimetty yhtiön perustajan lasten mukaan. Siksi JM tarkoittaa "Jonathan" ja "Mayaa". Sana "bändi" viittaa yrityksen ensisijaiseen tuotteeseen, joka on rannekkeet, vaikka vuosien varrella on lisätty monia uusia tuotelinjoja.

Hauska seikka:

JM -kaistalla on kaksi aliasta. Entinen yrityksen nimi "J & Maya" (tai "Jnmaya") sekä "Zband", jota käytetään Saksassa, koska on olemassa saksalainen musiikkibändi, jolla on oikeudet saksalaiselleJM Band-verkkotunnukselle.

Missä JM -yhtye sijaitsee?

JM -kaistalla on tuotanto ja toimistot Aarhusissa.

osoite:
JM -kaista APS
Axel Gruhns VEJ 10M
8270 Holme < br/> Tanska

Tekeekö JM Band muita tuotteita kuin rannekkeita tapahtumiin?

Kyllä, tarjoamme valikoiman tuotteita rannekkeiden ulkopuolella. Näiden joukossa ovat kaulurakenteet, liput, ruokalappu numerot ja muut tapahtumiin ja kulunvalvontaan liittyvät tuotteet. Täydellinen luettelo ja yksityiskohdat jokaisesta tuotteesta olisi parasta käydä kotisivulla tai esitteellä - Jos sinulla on erityinen tiedustelu tuotteesta, voit myös ottaa meihin yhteyttä suoraan.

Onko JM -yhtyeessä ympäristöpolitiikkaa?

Pyrimme jatkuvasti parantamaan kestävyyspyrkimyksiämme, ja on selkeä tavoitteemme voida kutsua itseämme kestäväksi yritykseksi tulevaisuudessa. Vaikka muutos vie aikaa, uskomme, että pienet vaiheet ovat avain positiivisen eron aikaansaamiseen pitkällä tähtäimellä. Kutsumme sinut lukemaan lisää "Vastuusta tulevaisuudesta" täältä. Jos sinulla on ideoita tai toiveita ympäristöystävällisemmälle suunnasta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin. Yhdessä voimme luoda kestävämmän tulevaisuuden.

Kysymyksiä asiakaspalvelusta.

Post to door

Voinko palauttaa tavarani JM -yhtyeelle?

Kyllä, lue palautuksemme käytäntö täällä.

Voinko tilata näytetuotteen JM -kaistalta?

Kyllä, lisätietoja näytetuotteiden tilaamisesta täällä .

Voinko tehdä tilauksen sähköpostitse JM -yhtyeelle?

Kyllä, tässä on sähköpostitilausprosessi:

 • Lähetä meille sähköpostia - Sisällytä logo/teksti, väri -asetukset ja määrä.
 • Saat a Lainaus ja asettelu hyväksyttäväksi.
 • Hyväksy tai pyydä korjauksia.
 • Vahvistamme tuotannon ja annamme arvioidun toimituspäivän.
 • Saat tilauksesi heti kuten se on valmis.
 • Tarjoatko hintatakuun?

  Kyllä, meillä on sekä hintatakuu että toimitustakuu. Lisäksi saat 5%: n alennuksen, jos löydät tuotteen halvemmaksi muualta.

  Tuotekohtaiset kysymykset.

  Kattava tuotevalikoima, joka kattaa 7 luokkaa hyvin monimuotoisilla ominaisuuksilla ja jotka on suunniteltu vastaamaan monia erilaisia ​​tarpeita, on väistämätöntä, että tietystä tuotteesta tai yksilöllisistä vaatimuksistasi voi herättää kysymyksiä. Olemme pyrkineet luomaan kattavan oppaan suurelle osalle tuotteitamme. Jos sinulla on vielä kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin osoitteessa info@jmband.eu tai puhelimitse numeroon +45 53 76 53 66. Olemme täällä auttamassa ja varmistamassa, että saat oikeat tiedot oikeat tiedot ja tuki monimuotoisesta tuotevalikoimasta.

  Kysymyksiä rannekkeista.

  Modern art wristbands pink

  Minkä tyyppinen ranneke minun pitäisi valita?

  Ranneketyypin valinta riippuu erityisestä tarkoituksestasi, budjetista ja kuinka kauan haluat rannekkeen kestävän. Tässä on lyhyt katsaus tarjoamamme erityyppisten rannekkeiden eduista ja haitoista. Suosittelemme harkitsemaan tapahtuman kestoa, budjettiasi ja erityistarpeitasi valittaessa rannekkeita. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset neuvoja, olemme aina valmiita auttamaan!

  Kangasranneke

  Täydellinen: maksettuja tapahtumia Mukava käyttää. Eco -versioista.
  RFID -sirun vaihtoehto Tuotantoaika 8-14 päivää.

  Paperirannekkeet (Tyvek -rannekkeet)

  Täydellinen: kaikki tapahtumat

  • Edut:

  kustannustehokas: halvempi kuin useimmat muut rannekorutyypit.
  mukana tulee tulostus sisällä 1-2 päivää.
  Helppokäyttöinen: Nopea levittäminen ja säätäminen.
  Vedenpitävä: kestää vettä ja hikeä.
  vaihtoehto RFID-sirulle.

  • Haitat:

  Lyhyempi käyttöikä: Suunniteltu lyhytaikaisiin tapahtumiin, yleensä jopa 48 tuntia.
  vähemmän vankka: voi kulua nopeammin kuin muut materiaalit.

  Silikoniranneke

  Täydellinen: kouluille, instituutioille ja uima -altaille

  • Edut:

  kestävyys: voidaan käyttää pitkään ja ovat erittäin kestäviä.
  uudelleenkäytettävä: voidaan käyttää uudestaan ​​ja uudestaan.
  brändäys: helposti muokattavissa viesteillä tai logoilla.
  vaihtoehto RFID -sirulle.

  • Haitat:

  vähemmän turvallinen: helppo siirtää henkilöltä toiseen.
  voi tulla liian tiukka tai löysä ajan myötä.

  Vinyylirannekkeet

  Täydellinen: tapahtumiin, jotka koskevat ruoanlaittoa

  • Edut:

  Keskikokoinen käyttöikä: kestää pidempään kuin paperirannekkeet, mutta ei niin kauan kuin kangasrannekkeet.
  Terveysrannekkeet. >

  • Haitat:

  vähemmän mukava: voi tuntua jäykemmästä kuin kangas tai silikonirannekkeet.
  Hinta: Usein kalliimpi kuin paperirannekkeet.

  Voinko suunnitella sen itse?

  Kyllä, kaikilla tuoteryhmillämme on mahdollisuus toimittaa joko niihin painettujen räätälöityjen mallin kanssa tai ilman. Sinulla on vapaus valita tuotteemme toimittamisen välillä henkilökohtaisen suunnittelusi kanssa tai ilman niitä painettuna. Muista kuitenkin, että hinta voi vaihdella suunnittelusta ja valitusta tuotantomenetelmästä riippuen. Tässä on kaksi esimerkkiä hintaeroista tuotantomenetelmästä riippuen:

  silikonirannekkeet: Painettu muotoilu on yleensä kalliimpaa kuin värillinen malli. Halvin vaihtoehto on silikoni-rannekkeet ilman tulostamista.

  paperirannekkeet: Täydellinen painatus maksaa hiukan enemmän kuin yksinkertainen musta tulostus. Halvin vaihtoehto on paperirannekkeet ilman tulostamista.

  Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaat vaihtoehdot siten, että tuotteesi osoittautuu juuri haluamallasi tavalla. Onko sinulla erityisiä suunnitteluasetuksia tai hintoja koskevia kysymyksiä? Olemme täällä opastamassa sinua!

  Kysymyksiä lippuista.

  Outlet Offer - Cloakroom Numbers Two-Parts Tickets JM Band UK

  Millaisia ​​lippuja voin tilata?

  Ymmärrämme oikean tyyppisen lipun merkityksen mihin tahansa tapahtumaan tai toimintoon. Tässä on tarjoamia lipputyyppejä:

  Pääsyliput: Valitse tavallisista malleistamme tai pyydä niitä räätälöityjä ainutlaatuisella tulostuksellasi, jotta voit sopia täydellisesti tapahtumaan.
  2-osainen cakroom-liput: Ihanteellinen päällysvaatteiden ja tavaroiden seuraamiseen tapahtumissa. Voit valita tavanomaisen suunnittelumme tai voimme mukauttaa niitä omalla suunnittelullasi antaaksesi heille henkilökohtaisen kosketuksen.
  3-osainen Coatroom-liput: Tarjoa vielä enemmän vaihtoehtoja organisaatiolle. Ne voidaan tilata vakiona tai räätälöityä omalla mallisillesi vastaamaan tapahtumaa. Ne on numeroitu välillä 1–999, mikä tekee vieraiden omaisuuksien seuraamisesta helpoksi.

  Riippumatta tarpeistasi, meillä on lippuratkaisu, joka sopii sinulle. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisämuokkauksia tai sinulla on kysyttävää tuotteistamme!

  Voinko suunnitella sen itse?

  ehdottomasti! Sinulla on täysi vapaus luoda ainutlaatuinen malli lipullesi. Vaikka tulostamme mustana vain lippuihin, voit valita mustan tulostuksen yhdelle tavanomaisista taustaväreistämme.

  Jos suunnittelet mukavasti verkossa, voit käyttää käyttäjäystävällistä online-suunnittelijaamme. Mutta jos haluat henkilökohtaisemman lähestymistavan tai sinulla on jo suunnittelu valmis, voit lähettää sen suoraan asiakastukeen. Omistettu tiimimme auttaa sinua perustamaan suunnittelun, jotta se näyttää täydelliseltä lipustasi.

  Lähestymistavasta riippumatta olemme täällä varmistaaksemme, että lippusi heijastaa visioasi ja sopii täydellisesti tapahtumaan. < /p>

  Voinko tilata vain muovimerkkejä?

  ei - meillä on laaja valikoima metallimerkkejä, sekä varastossa että muokattavissa.

  Kysymyksiä kaulanauhoista.

  Lanyards multi color with id card holder

  Mitä vaihtoehtoja on saatavilla kaulanauhoille?

  Mitä vaihtoehtoja kaulanauhoille on saatavana?
  Lanyardien suhteen tarjoamme kattavan valikoiman vaihtoehtoja varmistaaksemme, että löydät tuotteen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Valikoimamme sisältää erilaisia ​​tulostusmenetelmiä, materiaaleja, muotoja ja kokoja sekä erityyppisiä lukkoja. Alla voit lukea lisää tarjoamistamme erilaisista vaihtoehdoista. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

  Voinko suunnitella ne itse?

  ehdottomasti! Sinulla on täysi vapaus suunnitella kaulanauha itse. Tarjoamme käyttäjäystävällisen online-suunnittelijan, jossa voit vapauttaa luovuutesi ja mukauttaa ohjasi tarkalleen haluamallasi tavalla. Jos sinulla on jo valmis muotoilu tai mieluummin henkilökohtaista apua, olet tervetullut lähettämään suunnittelusi suoraan asiakastukeen. Tiimimme on valmis auttamaan suunnittelun perustamisessa ja varmistamaan, että se näyttää täydelliseltä kaulanauhaltasi.

  Tulostustyypit

  sublimointitulostus: Tämä on tavallinen tulostus, joka tarjoaa vilkkaat värit ja terävät yksityiskohdat.

  silkkinäytön tulostus:
  perinteinen menetelmä, joka on Ihanteellinen yksinkertaisiin malleihin, joilla on rajoitetut värit.

  Tulostuspaikka

  vain edessä: Jos haluat huomaamattoman ilmeen.
  etu- ja takaosa: Tämä mahdollistaa lisätietoja tai brändäystä kaulan molemmin puolin.

  Vaihtoehdot

  murto: Tämä on vakioominaisuus, jonka sisällytämme turvallisuuden vuoksi. Tämä ominaisuus estää tukehtumisen, koska kaulanauha voi helposti irtautua vedolla.
  Quick-Lock: Myös vakioominaisuus, joka tekee avaimista tai henkilökorteista helpon ja nopean poistamisen kaulanaalista.

  Lukko

  c-lock: Tämä on tavallinen lukkomme, jolla on yksinkertainen lukko.
  hummeri-lukitus: tukeva lukko, jolla on enemmän metallia, mikä tekee siitä vahvemman ja vahvemman ja vahvemman Kestävämpi.
  koiranlukko: Tämä lukitusjärjestelmä työnnetään alas, aivan kuten koiran hihnasta löydetty mekanismi.
  kääntyvä lukitus: Nämä ovat kaulanauhoja, jotka joko on sidottu suoraan näppäimiin tai kortteihin. Käytännön lisäksi tämäntyyppinen lukko on myös ympäristöystävällisempi.

  Jokaisella näistä vaihtoehdoista on omat edut, joten riippumatta siitä, mitä tarpeitasi ovat, voimme auttaa sinua löytämään täydellisen kaulanauhan sinulle .

  kysymyksiä merkkejä.

  Tivoli tokens

  Mihin voin käyttää merkkejä?

  Millaisia ​​rahakkeita sinulla on?

  kyllä ​​- meillä on laaja valikoima metallimerkkejä, sekä varastotuotteita että itse mallit.

  Onko olemassa vähimmäismäärää, joka minun on ostettava?

  Voinko suunnitella omat rahakkeet?

  Mikä on rahakkeiden toimitusaika?

  kysymyksiä BIB -numeroista.

  Girl running

  Ovatko aloitusnumerot vedenpitäviä?

  Kyllä, aloitusnumeromme ovat ehdottoman vedenpitäviä. Itse asiassa ne ovat niin luotettavia, että niitä käytetään usein triatloneissa, joissa osallistujat uivat heidän kanssaan jopa 1 km meressä ilman ongelmia. Kilpailunumerot on valmistettu Microtexistä, vankasta taidepaperista, joka varmistaa, että ne pysyvät ennallaan jopa vaativimmissa olosuhteissa.

  Voidaanko numerot hajottaa?

  Kyllä, on mahdollista rikkoa aloitusnumerot, jos todella yrität. Mutta ne on suunniteltu erityisen kestäviksi ja ne ovat esiintyneet ilman ongelmia vaatiessaan urheilua, kuten triatlonia, pyöräilykilpailuja ja maratoneja. Ne on valmistettu Microtexistä, vankasta taidepaperista, joka tekee niistä kestäviä sekä sää että kulumiselle.

  Voinko suunnitella omat aloitusnumeroni?

  ehdottomasti! Sinulla on täydellinen vapaus suunnitella oma ainutlaatuinen kilpailunumerosi. Jotta prosessi olisi helppoa sinulle, meillä on käytettävissä käyttäjäystävällinen online-suunnittelija. Jos haluat, voit kuitenkin lähettää oman suunnittelusi suoraan asiakastukeen. He auttavat mielellään suunnittelemasi perustamisessa, joten se näyttää täydelliseltä.

  Voinko saada liimaa aloitusnumeroiden takaosaan?

  Ei, valitettavasti emme vielä tarjoa tarroja tuotteiden takana. Voit kuitenkin helposti täydentää turvatappeja, joita voi ostaa erittäin edulliseen hintaan, jos tarvitset tuotteen kiinnittämistä. Harkitsemme edelleen uusia mahdollisuuksia tuotteidemme parantamiseksi, joten pysy kuulolla tulevia päivityksiä varten!