Rahakkeet

Osta laadukkaita rahakkeita ja kolikoita markkinoiden parhaaseen hintaan

Olemme asiantuntijoita rahakkeissa ja kolikoissa.

Rahakkeita, kolikot ja pelimerkit

JMband on johtava merkkien, kolikoiden ja pelimerkkien toimittaja monen vuoden kokemuksella.

Merkkien ja kolikoiden käytön edut

Merkkien käyttö valuutan maksamisen sijaan mahdollistaa ostettujen tavaroiden ja palvelujen seurannan ja helpottaa tapahtumaa. Myyjien liikevaihtoa tapahtumassa voidaan seurata, jotta tapahtuman järjestäjät voivat veloittaa prosenttiosuuden liikevaihdosta kiinteän maksun sijaan.
Muita etuja on, kun maksamalla rahakkeilla tai kolikoilla ihmiset viettävät enemmän, koska ne eivät ole suoraan valuutan kanssa.
Tilastollisesti käyttämättömiä rahakkeita ei aina lunasteta ja muunnetaan valuutaksi joko laiskuuden vuoksi tai koska niitä pidetään matkamuistoina.
Koska ne liittyvät monta kertaa pelien sijaan todellisen rahan kanssa, ihmiset ovat yleensä vähemmän varovaisia ja löysät niitä.
Ne ovat tunnistettavissa kosketuksella, ne erottuvat koon, värin, materiaalin ja monta kertaa niiden nimillä, jotka näkyvät niissä

Käytetään 4 tapaa kolikoita

1 kuponkeina (vaihtokurssilla)
2 matkamuistoina
3 pelimerkkeinä
4 automaattisissa koneissa
Kolikoita ja rahakkeita käytetään vaihtovälineenä tavaroiden, palveluiden tai tapahtuman saamiseksi. Niiden käyttö valuutan maksamisen sijasta mahdollistaa ostettujen tavaroiden ja palvelujen seurannan ja helpottaa tapahtumaa.
Ne ovat täydellinen pieni matkamuisto tapahtumasta. Teksti ja logot vaikuttavat niihin tavalla, jota ihmiset tuntevat hyvin.
Merkkejä ja kolikoita käytetään myös pelimerkkeinä, joissa ne monta kertaa edustavat jonkinlaista arvokasta kohdetta pelissä. Eräs hyvin tunnettu pelisiru on kasino-siru (jetton), jossa muovisiruja käytetään rahavaroina.
Toinen yleinen käyttö on automaattisilla koneilla, joissa kolikoita ja rahakkeita käytetään käynnistämään mekanismi, joka käynnistää automaattisen prosessin. Pääsyvalvonnasta myyntiautomaatteihin, supermarkettikärryistä pesukoneisiin, joissa käytetään automatisoitua prosessia, säästyy työvoimaa ja helpotetaan asioita.
Uusissa ja hienostuneissa merkkien ja kolikoiden versioissa on niissä upotettu RFID-siru (nfc). Kun se on lähellä RFID-skanneria, ne käynnistävät automaattisen koneen. Esimerkiksi pääsy erilaisiin joukkoliikennevälineisiin, joissa käytetään RFID-tunnisteita estämisportin tai turnilileen laukaisemiseksi.

Merkkien ja kolikoiden valmistukseen käytetyt materiaalit

1 Metalli
2 Muovi
3 Perunatärkkelys (ympäristöystävällinen ECO)
4 Puu
5 Sahaa pölyä ja hartsia
Metallirahoja ja rahakkeita tarjotaan erilaisista materiaaleista, kuten messingistä, alumiinista, päällystetystä rautasta, sinkistä ja muista.
Tärkein valmistusmenetelmä on piilottaa tyhjä metallilevy kovaa kangasta vasten, mikä kohottaa metallilevyt.
Muovimerkit ja kolikot on valmistettu PVC: stä. Ne ovat kevyitä ja kustannustehokkaita. Muoviset hiutaleet sulatetaan ja injektoidaan muottiin korkeassa paineessa. Muotit tehdään yleensä siten, että jokaisessa ruiskussa muodostuu muutama kolikko. Muovimerkit muodostetaan ruiskutettavan muotin mukaan. Näin logo ja tekstit voidaan nostaa tai upottaa pinnalta. Painetut muovimerkit tuotetaan tasaisina levyinä, joilla on raja, ja niitä muokataan edelleen käyttämällä UV-mustesuihkutulostinta tai pad-tulostusta.
Perunatärkkelysmerkit on valmistettu polymeeristä, joka koostuu pitkistä ketjuista, jotka on yhdistetty yhteen. Se sisältää itse asiassa kaksi polymeeriä, Amylose, joka on suora ketju glukoosiyksiköitä ja amylopektiini, joka on haaroittunut polymeeri, myös glukoosiyksiköistä. Perunatärkkelyspolymeeriä käytetään muovisuihkukoneessa aivan kuten tavallinen muovi.
Puun merkki ja kolikot tai ovat pohjimmiltaan puulevyjä. Pitkät sauvat (samoin kuin luuta pidetään kiinni) leikataan niin, että levyt muodostuvat. Levyjä voidaan edelleen muokata tulostamalla musteen tai laserkaiverruksen avulla (polttamalla).
Nahkaa ja jopa posliinia käytettiin kaukaisessa menneisyydessä tuotannossa, mutta nykyään ne eivät ole niin yleisiä käytännön käyttöön.

Lyhyt historia

Sadan vuoden ajan tekstiä ja kuvaa sisältävien pyöreiden metallilevyjen muoto liittyi arvoon, joka oli sen metallin sisäisen arvon ulkopuolella. Jotkut rahakkeet ja kolikot on suunniteltu siten, että ne liitetään intuitiivisesti todellisiin pyöreisiin valuuttakolikoihin, jotka lisäävät arvon tunnetta. Koska merkkikolikoilla on arvoa, joka ylittää niiden valmistaman materiaalin, oli aina tärkeää tehdä väärennöksistä vaikeaa, jotta ihmiset eivät käytä niitä väärin.Ostaa Online Erikoisvalmisteet metallia, muovia ja puuta valmistetut kolikot ja rahakkeet Suomessa

Kaikki Custom-painetut rahakkeet ja kolikot ovat laadukkaita ja kirkkaita värejä ja erittäin hyvään hintaan. 25 vuoden kokemuksella tuemme alan asiantuntijoita. Tilaa nyt ja katso ero. Olemme erittäin varmoja siitä, että olet tyytyväinen laatuun, josta saat rahaa.

Lähetämme tilauksesi Aarhusista Tanskassa ja kaikki tilaukset lähetetään 24 tunnin kuluessa varastossa olevista tuotteista. Tavalliset kolikot ja rahakkeet, joissa ei ole painatusta, lähetetään samana päivänä. Muokatut merkit ja kolikot lähetetään tavallisesti seuraavana päivänä.

Toimitamme kaikkialla Suomessa. Lähtöaika on yleensä noin 2 päivää, jos toimitusosoite on pääkaupunkiseudulla tai ei kaukana suomen suurimmista kaupungeista kuten Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Porti, Kuopio, Vaasa, Joensuu, Lappeenranta, Kotka jne. Suomen syrjäisillä alueilla saattaa kestää ylimääräisiä päiviä tai kahta.