Kaulakoru

Osta korkealaatuisia kaulanauhoja ja keskeisiä ripustimia markkinoiden parhaimmilla hinnoilla. Olemme asiantuntijoita kaulanauhoissa ja keskeisissä ripustimissa, joilla on asiantuntemusta molemmilla alueilla. Tarjoamme laajan valikoiman kaulanauhoja erilaisissa materiaaleissa. Tarvitsetko niitä messuihin, konsertteihin tai muihin tapahtumiin, löydät aina sinulle merkityksellisimmät tuotteet.

Me menestymme tyytyväisiä asiakkaita

JM -yhtye tarjoaa ainutlaatuisia kaulanauhoja ja keskeisiä ripustimia kaiken kokoisille tapahtumille ja yrityksille. Alla on joitain niistä, joita olemme ajan myötä palvelleet.

Musik huset in aarhus logo
Danish amusement park in Aarhus with logo 4
Studenter bolaget 5
Grim festival logo
plantorama logo

JM Band, johtava kaulanauhojen ja tärkeimpien ripustimien toimittaja Isossa -Britanniassa

Etsitkö kaulanauhoja ja keskeisiä ripustimia tulostamalla tai ilman, voimme toimittaa tilauksesi kilpailukykyisillä hinnoilla, korkealla laadulla ja ammatillisella palvelulla.

sunflower lanyards

Lanyardin käyttäminen

Lanyard on yksinkertainen ja toimiva esine, jota käytetään kulunvalvontaan, tunnistamiseen ja kiinnittämiseen ID -kortteja, avainkortteja, hiihtolippuja, näppäimiä, pilliä tai mitä muuta tarvitset.

Voit näyttää tietoja tai mainosviestejä tulostamalla ne kaulanauhoille ja avainkriptimille. Monet yritykset käyttävät niitä myynninedistämistuotteina, joiden logot ja yritystiedot on painettu, mikä on kustannustehokas ja älykäs ratkaisu tuotemerkin näkyvyyteen. He tekevät hyödyllisen lahjan messuilla, kisoilla ja muilla.

teacher with mature male adult student using digit

Käytännöllinen tuotemerkki

Lanyard on yksinkertainen ja toimiva esine, jota käytetään pääsynhallinnassa, tunnistamisessa ja kiinnittämisessä, avainkortteja, hiihtolippuja, näppäimiä, pilliä tai mitä tahansa muuta tarvitset.

voit Näytä tiedot tai mainosviestit tulostamalla ne kaulanauhoille ja keskeisille ripustimille. Monet yritykset käyttävät niitä myynninedistämistuotteina, joiden logot ja yritystiedot on painettu, mikä on kustannustehokas ja älykäs ratkaisu tuotemerkin näkyvyyteen. He tekevät hyödyllisen lahjan messuilla, kisoilla ja muilla.

Large selection of materials for your keychains

Laaja valikoima materiaaleja kaulanauhoillesi

Voit valita polyesterikangaskadureardien ja keskeisten ripustimien tai ympäristöystävällisten vaihtoehtojen välillä, joissa edistät pilaantumisen vähentämistä ja ympäristön suojelemista. Ympäristöystävälliset on valmistettu bambukankaasta tai kierrätetystä PET-polyesteristä.

Kyseisestä materiaalista riippuen ne voivat tulla sileäksi ja hienoksi versioon tai karkeampaan pintaan. Voi myös olla mahdollista saada ne niin kutsuttuun litteään putkeen, mikä tarkoittaa, että johto on putkimainen tai putken muotoinen, mikä tekee siitä tehokkaasti kaksikerroksisen. Lanyardeja ja avain ripustimia on saatavana erilaisina leveyksinä ja pituuksilla mieltymyksiisi.

Suunnittele omat keskeiset ripustimet verkossa

Suunnittele omat kaulanauhat ja avainkärjet tulostamalla suoraan verkkosivustollamme edistyneen online -suunnittelijalla; Se on helppoa ja suoraviivaista. Näytöllä näet, kuinka tekstin, fonttien, värejen, logojen, kokojen ja sijoittelujen valinta näyttää. Voit jatkaa muutoksia suunnitteluun, kunnes sinulla on se täsmälleen haluamallasi tavalla.

Laitteiden lisävarusteet

Kaulanauhan lopussa ja avaimen ripustin on metalli karabineri tai rengas ripustetuille henkilökorteille, näppäimille, muovikorteille, pillille tai muille esineille. Karabinereita on saatavana monia erityyppisiä, kuten verkkosivustollamme näkyy. Yleisimmin käytetty karabiner on C-Lock, mutta myös hummeri-, koira- ja rengasvaihtoehdot ovat suosittuja. Valitse tuoteesi parhaiten sopiva. Nopealla vapautuksella voit kiinnittää lukon helposti ja nopeasti riipuksen kanssa sen sijaan, että joudut ottamaan koko kaulanauhan pään päälle. Tämä on kätevää, kun lukitset pyörän tai oven, jos et ole taitava akrobatiaan päästäksesi kaulan ympärillä olevaan avaimeen sen lukituksen avaamiseksi. Se on myös hyvä ominaisuus, kun kaulanauhalla on kortteja, jotka on skannattava. Helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen - vain tekee asioista hieman helpompaa!

tukehtumisvaarojen estämiseksi voit valita murtautumisen kaulanauhalla ja avainkynällä, joka on turvapaikan takaosassa niska. Jos kaulanauha kiinni jotain, murtaminen murtuu paineen alaisena vähentäen tukehtumisriskiä. Breakaway voidaan helposti yhdistää uudelleen. Tämä on hieno ratkaisu, etenkin lapsille tai kenellekään, joka käyttää koneita.

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Lanyards with Print - Inquire Lanyards JM Band UK

Voidaanko kaulanauhoja räätälöidä omalla suunnittelullamme tai logolla?

Kyllä, tarjoamme vaihtoehdon mukauttaa kaulat omalla mallisillasi, logolla tai tekstillä.

Voinko tilata kaulaita eri väreistä?

Kyllä, tarjoamme usein naularakenteita eri väreissä. Voit yleensä valita useista värivaihtoehdoista, kun teet tilaustasi. Värivaihtoehdot määritetään tietyllä tuotesivulla.

Mistä materiaaleista kaulanauhat on valmistettu?

Lanyardeihin käytetyt materiaalit voivat vaihdella suunnittelusta riippuen. Tyypillisiä materiaaleja ovat nylon, polyesteri, puuvilla tai näiden yhdistelmä. On parasta lukea tuotekuvaus jMband.co.uk -sivustolla jokaisen kaulanauhan tietyistä materiaaleista.

Mikä on kaulanauhojen pituus?

JMBAND.co.uk -kaulanauhojen pituus voi vaihdella. On parasta käydä tietyllä sivulla ja lukea tuotekuvaus löytääksesi tarkat mittaukset.

 • concert 2023

  Festivaalit ja konsertit

  Lanyardimme ovat täydellinen ratkaisu turvallisen ja hyvin organisoidun musiikkifestivaalin luomiseen. Ne luovat luotettavan pääsynhallinnan ja eri ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • sports events

  Urheilutapahtumat

  Luo turvallinen ja järjestäytynyt urheilukokemus kaulanauhojemme kanssa, jotka tunnistavat joukkueet, erotuomarit, vapaaehtoiset ja turvallisuushenkilöstön tyylin ja kestävyyden.

  Lue lisää
 • large audience

  Ylennys ja messut

  räätälöityjä kaulanauhoja, joissa on yrityslogoja ja nimimerkkejä, on helppo tunnistaa osallistujien, kaiuttimet ja näytteilleasettajat ja edistää tehokasta verkostoitumista ja vuorovaikutusta.

  Lue lisää