Liput

Osta korkealaatuisia lippuja markkinoiden parhaaseen hintaan! Olemme asiantuntijoita kaikentyyppisissä lippuissa ja tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, mukaan lukien rullaliput, vaatehuone liput ja sisäänkäynnin liput. Koe saumattoman lipunmyyntikokemuksen kanssamme.

Me menestymme tyytyväisiä asiakkaita

JM -yhtye tarjoaa joustavia lippuratkaisuja kaiken kokoisille tapahtumille ja yrityksille. Alla on joitain niistä, joita olemme ajan myötä palvelleet.

Musik huset in aarhus logo
Danish amusement park in Aarhus with logo
Studenter bolaget 7
Grim festival logo
plantorama logo

Tee tapahtumastasi vaivatonta lippuamme

Liput yhdistävät luotettavan kulunhallinnan, näkyvyyden ja kestävyyden luoda saumaton kokemus ja tapahtumien tehokas hallinta. Olipa kyse rullaliput, viitta-liput, sisäänkäynnin liput tai kodin tulostuslippu, voit luottaa lippuihimme tarjotaksesi luotettavia kulunhallinnan, turvallisuuden ja tuotemerkkien, jotka parantavat tapahtumiasi. Anna vieraillesi unohtumaton kokemus luotettavien ja ammattimaisten lippujen ratkaisujen kanssa.

nightclub-crowd

Parannettu vieraskokemus

Vihko-liput lisäävät parannettua vieraskokemusta luomalla turvallisen ja hyvin organisoidun ilmapiirin. Vieraat voivat nauttia tapahtumasta huolehtimatta siitä, että seurataan omaisuuttaan tai pelkäämättä, että he saattavat kadota. Hyvin toimiva viittahuone, jolla on asianmukainen valvonta ja kätevä säilytysjärjestelmä, antaa vieraille mielenrauhan ja mahdollisuuden keskittyä täysin tapahtuman nauttimiseen.

kids activity digital download

Mukauttamisvaihtoehdot

Vihko -liput voidaan räätälöidä omalla mallillasi, mukaan lukien teksti ja logo. Tämän avulla voit luoda ainutlaatuisen tuotemerkin ja räätälöidä liput tapahtuman erityistarpeisiin. Laaja valikoima materiaaleja, mukaan lukien sekä paperi että muovi

UKK - Hanki vastauksia kysymyksiisi

Admission Tickets Roll 1000 X 1 Tickets JM Band UK 1 Blue

Voidaanko liput mukauttaa omalla malli- tai logollamme?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden mukauttaa liput omalla suunnittelullasi, logolla tai tekstillä itsesignaalin avulla.

Onko myös mahdollisuus ostaa muovilippuja?

Kyllä, paperilippujen lisäksi tarjoamme myös muovisia rullalippuja. Muoviliput ovat kestäviä ja sopivia tapahtumiin, joissa vaaditaan ylimääräistä kestävyyttä.

Voidaanko lippuja käyttää uudelleen?

liput voidaan tehdä joko paperista tai muovista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi riippuen. Paperiliput ovat ihanteellisia kertakäyttöön, kun taas muoviliput ovat kestävämpiä ja sopivia toistuviin tapahtumiin.

Voinko tilata lippuja eri väreillä samassa järjestyksessä?

Kyllä, sallimme lippujen tilaamisen eri väreillä samassa järjestyksessä. Voit tyypillisesti valita haluamasi värit, määrittää kunkin värin määrä ja lisätä ne ostoskoriin tai pyytää sitä tilauksesi tekemisessä.

 • Klubi ja yöelämä

  Luo unohtumaton ilta diskon elinvoimaiseen yöelämään yksinoikeudella lippujamme. Turvamekanismeillamme ja tehokkaalla pääsynhallinnolla voit olla varma, että vain kutsutut vierailla on pääsy juhliin.

  Lue lisää
 • rear side of audiences

  Ylennys ja messut

  Liput ovat täydellinen ratkaisu tehokkaan ja hyvin organisoidun esityksen luomiseen kampanjoilla ja messuilla. Ne varmistavat luotettavan pääsynhallinnan ja eri osallistujien ja ryhmien selkeän tunnistamisen.

  Lue lisää
 • amusements

  Huvipuistot

  Kestävät tuotteemme ovat vedenpitäviä, mukavia käyttää koko päivän, ja ne voidaan tulostaa värikkäillä malleilla tai puiston logolla, varmistaen vaivatonta pääsyä ja parannettua vieraskokemusta.

  Lue lisää